• Човекът от „Трилион долара“ (Част 3)

    Човекът от „Трилион долара“ (Част 3)

    Пенья създава безпрецедентно ниво на супер успех, произвеждайки от 7 метода до 11 метода за създаване на богатство

    Човекът от „Трилион долара“ (Част 3)

    Даниел Пенья е основателят на Quantum Leap Advantage (QLA), революционен метод за супер успех с над 27 години доказан опит, чрез който от 1993 г. е натрупал над трилион долара собствен капитал!

    Пенья създава безпрецедентно ниво на супер успех, произвеждайки от 7 метода до 11 метода за създаване на богатство в различни индустрии по света! Основният инструмент за успех на Пенья е неговата QLA Mantra, залегнала в методологията на QLA, която той лично използва за създаването на 450 милиона долара! И до днес Пенья продължава да наставлява, тренира и помага на безброй хора, за да постигнат мечтите си.

    Пенья е преподавател по програма за непрекъснато обучение „CPA“, а също и преподава про bono курс през годините на студентите от специалност „Бизнес и предприемачество“ в Алма матер на Калифорнийския държавен университет, Нортридж.

    Става доброволец в програмата за възстановяване на Лос Анджелис след разрушителните бунтове в близост до дома му от детството в Източен Лос Анджелис, и по молба на кмета служи в Изпълнителния комитет на Алианса за по-безопасен Лос Анджелис.

    Пенья е нает като консултант по въвеждане на методологията на QLA в една от 25-те най-добри компании в света. Наставлява в продължение на 10 години д-р Клаус Клайнфелд, който става президент/изпълнителен директор на Siemens, а по-рано заема и поста на бивш председател/изпълнителен директор на Alcoa, и бивш председател/изпълнителен директор на Arconic. По време на мандата си като изпълнителен директор на NEOM, д-р Клайнфелд сключва най-голямата сделка на планетата на стойност 500 000 000 000 долара, изградила следващия мегаполис на бъдещето.

    Г-н Пенья е изключително динамичен и мощен оратор, мотиватор и ненадминат майстор предприемач. Неговите семинари за бизнес успех в Quantum Leap Advantage са най–търсените в САЩ, Канада и Европа. Семинарите и беседите му са спонсорирани от различни американски и чуждестранни университети, включително Оксфордския университет и Военноморската академия на САЩ. В допълнение и корпорации като Dell, както и Националната асоциация на собствениците на бизнес жени (NAWBO), Асоциацията на черните вратовръзки, Торонто, Канада и BOND TV - Братска организация на нова съдба, Лос Анджелис.

    През последните години, след като се пенсионира, той организира безплатни и интерактивни работилници, семинари и конференции като ненадминат бизнес-треньор и наставник в цял свят на тема „Експоненциално изграждане на бизнес с минимален капитал“.  

    Като стратег за квантов растеж, г-н Пенья е главен оратор в престижния годишен курс за управление на Центъра за предприемаческо управление и лектор на първата годишна конференция на списание „Успех“ на тема „Предприемачество“. На тях той излага своята методология за „Управление на растежа и диверсификацията“, както и „Стратегиите за растеж“.

    Поканен е да присъства на Международната конвенция за ресурсите на Северна и Южна Америка на YPO, където излага своята методология „Как да постигнем експлозивен растеж“ В допълнение, г-н Пенья като автор получава собствена „колона“ в едно от най-големите издатели на финансови бюлетини в света Agora Publishing на тема „Стратегии за експлозивен растеж за издателство Agora“. В нея той изследва, произвежда и разпространява изключително успешния финансов инструктивен продукт „Финансиране на вашата мечта“ – чрез който Пенья превежда всеки един стъпка по стъпка до постигане на неговата мечта.

    Пенья е награден с „Чарли Соладей“ (награда, кръстена на починалия си партньор и възпитаника на Университета в Тексас, Дж. Чарлз Соладай) за основен благодетел на Международното предприемаческо предизвикателство на Moot Corp. в Тексаския университет в Остин.

    Пенья също участва като водещ оратор в стартирането на The Entrepreneurs Club от Grampian Enterprise Board за регионалното правителство в Абърдийн, Шотландия, близо до дома му, замъка „Guthrie“.

    Освен това той е основен оратор в престижния клуб De Amstel в Амстердам и клубовете на Световния търговски център както в Ротердам, така и в Абърдийн, Шотландия, близо до дома му, замъка Guthrie.

    „Когато ученикът надмине учителя си…“

    По-долу ще изброим някои от неговите най-успешни ученици, които също са наставници към този момент:

    1. Брус Уипъл - QLA предприемач и треньор;

    2. Клаус Клайнфелд - сериен корпоративен предприемач;

    3. Майк Дуси (Pizza Boy) - режисьор/продуцент на филм;

    4. Брайън Роуз - домакин на Лондон Реал и Лондон на живо;

    5. Телма Бокс - създател и основател на семинара за избори;

    6. Дан Лок - сериен предприемач и милионерски ментор;

    7. Рон Ле Гранд - бивши автомобилен механик, който се превърна в милионер от бизнес с недвижими имоти;

    8. Шон Кейси – адвокат и интернет маркетинг гуру;

    9 Роберто Манг - предприемач на дребно;

    10. Маркус Бауер - предприемач в бизнеса с недвижим имоти;

    11. Питър Хараз - предприемач по здравни грижи;

    12. Райън Сум - минен предприемач;

    13. Робърт Майер - предприемач по енергетика/собственост;

    14. Дийн и Джордж Вердиер - предприемачи за електронна търговия;

    15. Мат Поций - най-младият, най-високоплатен консултант за интернет маркетинг в света;

    16. Майкъл Пиларчик - учител по лични постижения;

    17. Джош Ким - бивш юношески феномен, понастоящем мултимилионер;

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00