• Фирма "Агротайм"ООД - Исперих е отличена в класацията "Работодател на годината 2015"

    Фирма "Агротайм"ООД - Исперих е отличена в класацията "Работодател на годината 2015"

    Фирмата се занимава със земеделие и животновъдство, като е допринесла най-много тази година за региона

    Фирма "Агротайм"ООД - Исперих е отличена в класацията "Работодател на годината 2015"

    Фирма „Агротайм” ООД, гр. Исперих е класирана на първо място в категория „Работодател, наел на работа най-много безработни лица в общини с висока безработица за устойчива заетост” в ежегодната класация "Работодател на годината". Фирмата се занимава със земеделие и животновъдство, като е наела 103-ма безработни от началото на годината. Безработицата в общината е 16,3%.

    Форумът се провежда за 12-та поредна година, като фирмите се оценяват в 6 категории. Класацията има за цел да отличава работодателите и техните фирми, които допринасят за развитието на региона. На тазгодишния форум освен фирма „Агротайм“  бяха наградени още 19 работодатели.

    Дирекция „Регионална служба по заетостта” – Русе е единствената отличена на национално ниво за 2015 г. за най-голям принос и иновативен продход при реализацията на схема „Младежка заетост” по ОП РЧР 2014-2020 г. Екипът от ДРСЗ - Русе заслужи наградата чрез много активната си дейност при реализация на схемата „Младежка заетост”, по която в бюрата по труда от областите Разград, Русе, Силистра и Търговище са разкрити повече от 4100 работни места за стажуване и обучение на работното място на младежи до 29-годишна възраст.

    бизнес бизнес новини фирма "Агротайм"

    Оценка на новината

    0