• Софийската секция на международната младежка камара с участие в първи по рода си бизнес мултитуининг

    Софийската секция на международната младежка камара с участие в първи по рода си бизнес мултитуининг

    По време на конгреса представители на секциите в София, България и Тампере, Финландия подписаха първото по рода си споразумение за бизнес мултитуининг в Европа

    Софийската секция на международната младежка камара с участие в първи по рода си бизнес мултитуининг

    От 04 до 11 ноември 2017 г. в Амстердам, Холандия се проведе Световният конгрес на Junior Chamber International (JCI), в който взеха участие 8 български делегата. Най-голямото събитие на младежката организация беше посетено от над 4200 участника от повече от 100 държави по цял свят, които се събраха заедно, за да дискутират и планират бъдещето на JCI.

    По време на конгреса представители на секциите в София, България и Тампере, Финландия подписаха първото по рода си споразумение за бизнес мултитуининг в Европа, насочено към обмяна на предприемачески опит, знания и експертиза. Ръководени от кредото на JCI, че икономическа справедливост се постига най-успешно от свободни хора чрез свободна пазарна инициатива, двете организации поеха ангажимент да съдействат за международното сътрудничество между своите членове, както и между гражданите и предприемачите в София и Тампере. В следващите месеци се очаква представителите на двете организации да изберат конкретни проекти и инициативи, по които да си сътрудничат.

    Към споразумението предстои да се присъединят секции на JCI от още три европейски града, предварително съгласувани между първоначалите участници в проекта, с цел постигане на по-голям мащаб и по-значително въздействие в международното сътрудничество.

    Junior Chamber International JCI Бизнес мултитуининг

    Оценка на новината

    0