• Visa обяви глобалната си инициатива – She’s Next

  Visa обяви глобалната си инициатива – She’s Next

  Следващият етап от маркетинговата кампания Money is Changing ще представи именно успели собственици на малък бизнес

  Visa обяви глобалната си инициатива – She’s Next

  Visa обяви глобалната си инициатива – She’s Next (Тя е следващата), чиято цел е да насърчава собственичките на малки предприятия да развиват бизнеса си. Кампанията е част от трайния ангажимент на световния лидер в дигиталните разплащания към жените предприемачи.

  Процентът на жените предприемачи в глобален мащаб се увеличава по-бързо в сравнение с този на мъжете, като над 163 милиона жени по света са започнали собствен бизнес от 2014г. насам. Сред тях например са компанията за разплащания Square, както и търсачката за различни услуги Yelp, които генерират приходи за стотици милиони долари.

  „Започването и развиването на бизнес може да бъде едновременно невероятно вдъхновяващо и предизвикателно. Именно затова Visa се ангажира да подкрепи жените предприемачи с едногодишна програма, която ще им предостави знание, последно поколение дигитални технологии за разплащания и силна мрежа от контакти със съмишленици. Истината е, че времето и ресурсите не винаги достигат, но когато работим заедно и се подкрепяме едни други, се случват невероятни неща“, каза Сюзан Кариър, глобален директор търговски продажби и придобивания във Visa.

  She’s Next ще бъде подкрепена от Female Founder Collective (FFC) – мрежа от компании, ръководени от жени, които помагат на други жени. Началото на дейността й е през 2018 г. и членовете й бързо нарастват до над 3000. От подобряване на методите на разплащане до свързването на жените – собственици на малки предприятия, със съмишленици и експерти, Visa и FFC ще предлагат невиждани ресурси и възможности на жените предприемачи.

  „Като жени имаме силата да повлияем и променяме нашите общности чрез покупателната си способност, лидерството и работните места, които създаваме като собственици на бизнес. Заедно с Visa ще помогнем да се повиши информираността за жените, собственици на бизнес, ще им дадем повече възможности и ще инвестираме в тях в социално-икономическо отношение по целия свят“, каза Ребека Минкоф, създател на едноименната компания и един от основателите на Female Founder Collective.

   

   

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  5.00