• Биоконструктори за деца ще бъдат пакетирани в Пернишко

    Биоконструктори за деца ще бъдат пакетирани в Пернишко

    За целта фирмата „Ем Би Джи Тойс" ЕООД ще закупи терени в Ярджиловци

    Биоконструктори за деца ще бъдат пакетирани в Пернишко

    Биоконструктори за деца ще бъдат пакетирани в пернишкото село Ярджиловци. Това съобщиха от пресцентъра на  Община Перник. Очакванията се да бъдат разкрити около 60 нови работни места. Инвестиционните намерения бяха обсъдени в разговори с кмета на Перник Вяра Церовска и нейния заместник по икономическите въпроси. В последващите планове на компанията е залегнало също така изграждането на биоферми, където ще се произвеждат био продукти за нуждите на населението.

    Целта е да се създаде модерен пакетажен комплекс, отговарящ на всички съвременни условия, в които персоналът ще се чувства сигурно и комфортно, става ясно още от информацията.
    „С реализирането на инвестиционните намерения на фирмата ще бъдат подпомогнати не само живущите в Ярджиловци, но и жителите от съседните села и общината“, сподели кметът Вяра Церовска.

    „Предлагайки атрактивни работни позиции, искрено се надяваме да привлечем и върнем младите хора, имаме идея да инвестираме и в различни инициативи“, обявиха собствениците на фирмата.

    инвестиция Перник Ярджиловци биоконструктори

    Оценка на новината

    0