• Специален форум ще информира старозагорския бизнес за възможностите за растеж

    Специален форум ще информира старозагорския бизнес за възможностите за растеж

    Форумът, който е под наслов „Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме ноу-хау“, ще запознае малките и средни фирми в Стара Загора с възможностите, които предоставя Европейската банка за възстановяване и развитие

    Специален форум ще информира старозагорския бизнес за възможностите за растеж

    На 4 юни в Стара Загора ще се проведе форум под мотото „Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме ноу-хау.“ Целта на събитието е да запознае малките и средни фирми от региона с възможностите, които осигурява програмата “Подкрепа за малкия бизнес” на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР).

    Форумът се организира от международната банкова институция в партньорство с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, министерството на икономиката и община Стара Загора, и ще се проведе в сградата на общината.

    Чрез програмата на ЕБВР фирмите могат да получат местна и международна експертна помощ за развитие и растеж в различни области като стратегия, маркетинг, финансов мениджмънт, енергийна ефективност, и др.

    В рамките на форума предприемачи от региона ще споделят личния си опит от процеса на кандидатстване, одобрение и изпълнение на проект по програмата.

    Представители на министерството на икономиката пък ще запознаят участниците във форума с възможностите за подпомагане на бизнеса чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“.

    Участието във форума е безплатно, но е необходима регистрация на имейл: a.baklova@vando.bg до 29 май. 

    Стара загора бизнес форум Европейска банка за възстановяване и развитие (ЕБВ

    Оценка на новината

    0