• Нови облачни и хостинг услуги за бизнеса от VIVACOM

    Нови облачни и хостинг услуги за бизнеса от VIVACOM

    Услугата е подходяща за малки предприятия, стартиращи фирми, разработчици на уебсайтове, уеб дизайнери

    Нови облачни и хостинг услуги за бизнеса от VIVACOM

    Vivacom предлага нови облачни и хостинг услуги, предназначени за корпоративни клиенти. Те се активират и управляват от клиента изцяло онлайн, уточняват от телекома, и са подходящи за малки предприятия, стартиращи фирми, разработчици на уебсайтове, уеб дизайнери. Портфолиото от услуги включва споделен хостинг, e-mail хостинг, управляеми  облачни VPS сървъри със cPanel или SPanel контролен панел, позволяващ лесно и автоматизирано администриране на сайтове и имейли, облачни VPS сървъри управлявани от клиента, регистрация на домейни, SSL сертификати и възможност за наемане на физически сървъри.

    Услугите са защитени и отговарят на съвременните изисквания за сигурност и надеждност, като се блокират автоматично 99.998% от атаките към сайтовете, изтъкват от Vivacom.

    Всяка бизнес организация с мобилна услуга от VIVACOM може да се възползва от услугите, за което не е нужен договор. Услугата се активира веднага, като няма дългосрочно обвързване, няма минимални месечни такси и може да бъде деактивирна по всяко време без неустойки, съобщават от компанията.

    От телекома акцентират още върху гъвкавостта на заплащане на услугите чрез модела “плащаш само за това, което използваш”, като клиентът има пълен контрол върху използвания ресурс и възможността за промяната му по всяко време.

    Всички облачни и хостинг услуги се заплащат в една фактура, заедно с месечната сметка на VIVACOM за мобилната услуга.

    бизнес хостинг Виваком Vivacom облачни услуги

    Оценка на новината

    0