• "Доверете се на българското" от 2 до 13 октомври в ЦУМ

  "Доверете се на българското" от 2 до 13 октомври в ЦУМ

  80% от участниците в изложението са малки фирми

  "Доверете се на българското" от 2 до 13 октомври в ЦУМ

  На 2 октомври започва 16-тото издание на търговското изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”. То ще се проведе в ЦУМ и ще продължи до 13-ти октомври, информират от Българската търговско-промишлена палата.

  Участие в изложението ще вземат над 35 фирми - производители, търговци, предприемачи, водещи български фирми, които предлагат различни продукти в областите: храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули,  стоки за бита и други.

  80 % от участниците са малки фирми. По браншове участниците са разпределени по следния начин:

  • козметика – 16 %;
  • храни и напитки – 10 %;
  • конфекция, трикотажни и кожени изделия – 74 %;

  Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци, като дава възможност за директна среща на бизнеса с потребителя. Само по време на изложението може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия единствено на подобни форуми.

  Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за есенния и зимния сезон, ръчно плетени дрехи и шалове с български орнаменти, чанти и обувки от естествена кожа, нови модели шапки и аксесоари. За поредна година на изложението ще има и фирми предлагащи дрехи и аксесоари за деца.

  Посетителите ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Kозметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa също ще бъдат достъпни по време на изложението.

   

  Снимка: "Доверете се на българското" 

  малък бизнес ЦУМ Доверете се на българското

  Оценка на новината

  0