• "Доверете се на българското" от 2 до 13 октомври в ЦУМ

    "Доверете се на българското" от 2 до 13 октомври в ЦУМ

    80% от участниците в изложението са малки фирми

    "Доверете се на българското" от 2 до 13 октомври в ЦУМ

    На 2 октомври започва 16-тото издание на търговското изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”. То ще се проведе в ЦУМ и ще продължи до 13-ти октомври, информират от Българската търговско-промишлена палата.

    Участие в изложението ще вземат над 35 фирми - производители, търговци, предприемачи, водещи български фирми, които предлагат различни продукти в областите: храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули,  стоки за бита и други.

    80 % от участниците са малки фирми. По браншове участниците са разпределени по следния начин:

    • козметика – 16 %;
    • храни и напитки – 10 %;
    • конфекция, трикотажни и кожени изделия – 74 %;

    Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци, като дава възможност за директна среща на бизнеса с потребителя. Само по време на изложението може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия единствено на подобни форуми.

    Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за есенния и зимния сезон, ръчно плетени дрехи и шалове с български орнаменти, чанти и обувки от естествена кожа, нови модели шапки и аксесоари. За поредна година на изложението ще има и фирми предлагащи дрехи и аксесоари за деца.

    Посетителите ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Kозметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa също ще бъдат достъпни по време на изложението.

     

    Снимка: "Доверете се на българското" 

    малък бизнес ЦУМ Доверете се на българското

    Оценка на новината

    0