• SPARK и Visa предлагат удобен и екологичен транспорт в София

    SPARK и Visa предлагат удобен и екологичен транспорт в София

    Kлиентите на SPARK могат да спечелят допълнителни eGO точки.

    SPARK и Visa предлагат удобен и екологичен транспорт в София

    Компанията за споделяне и краткосрочно наемане на електрически автомобили SPARK обяви началото на дългосрочно сътрудничество с Visa. От партньорството им ще могат да се възползват и гражданите, и гостите на София, като всички клиенти на SPARK, които използват своята Visa като начин на разплащане, ще получат бонус.

    В момента клиентите на SPARK печелят 3 eGO точки за лоялност за всеки похарчен лев, но благодарение на партньорството между двете компании, когато потребителите регистрират своята карта Visa и се разплащат с нея, получават допълнителни 4 eGo точки за всеки похарчен лев. Спечелените eGo точки могат да бъдат заменени за безплатен дневен наем на един от 500 електрически автомобила SPARK, намиращи се на територията на София.

    SPARK е услуга за мобилност от ново поколение, която позволява на потребителите да намерят и наемат електрически автомобил чрез мобилния си телефон, независимо дали ще имат нужда от него за 15 минути или няколко дни. Като използват този тип услуги клиентите имат възможност да намалят натоварения трафик и въглеродния отпечатък на столицата, както и да подобрят качеството на въздуха, който обикновено е доста замърсен през зимните месеци. Освен екологичния ефект, SPARK отговаря и на нуждите на своите потребители и дава възможност да пътувате отговорно в безопасна и изолирана среда особено в тези трудни времена.

    „В SPARK ценим високо нашите клиенти. Непрекъснато разширяваме автопарка си, за да предоставим уникална и удобна услуга и вече имаме над 500 електрически автомобила от 11 типа. Почти във всяка част на София има превозно средство SPARK точно зад ъгъла. Нашата услуга е не само рентабилна, но и е интелигентентният избор за градска мобилност по време на пандемия. Благодарение на партньорството ни с Visa имаме възможността да възнаградим нашите общи клиенти с повече лоялни eGO точки“, каза Стефан Спасов, изпълнителен директор на Spark в България.

    „Като социално отговорна компания, за нас е удоволствие, че ще си партнираме със SPARK, която предлага иновативно и екологично решение за споделяне на автомобили. Сега повече от всякога потребителите очакват заплащането на предпочитаните от тях продукти и услуги да се случва с минимално усилие, бързо, лесно и безпрепядствено.  Проучване на Visa показва например, че намирането и заплащането за паркинг се счита за най-голямото неудобство, свързано с придвижването с автомобил. Колите под наем и споделеният транспорт придобиват още по-голямо значение в контекста на Covid-19 пандемията, като отговорят на изискванията на потребителите по отношение на здравето и безопасността им, в допълнение на удобството, което предлагат. Благодарение на сътрудничеството между SPARK и Visa, столичани ще могат да пътуват с екологичен и удобен транспорт, докато използват своите карти Visa сигурно и безопасно”, каза Севдалина Василева, генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър.

    Кампанията, чрез която клиентите на SPARK могат да спечелят допълнителни eGO точки, ще продължи до 31 януари 2022 г. Visa картодържателите могат да вземат участие в нея с карти, издадени от български банки преди 1 ноември 2020 г.

     

    За Spark

    SPARK е международна марка за услуги за споделяне на електрически автомобили в Югоизточна Европа и Балтика. Частната компания „SPARK Technologies UAB“ (със седалище в Литва) контролира дейностите на SPARK в Литва, България и Румъния. Услугата е основана във Вилнюс, столицата на Литва, през 2016 г. През октомври 2017 г. SPARK стартира дейност в София, България, в партньорство с Eldrive - най-голямата мрежа за зареждане на електрически превозни средства в региона с над 270 точки за зареждане в България и Румъния. SPARK една от малкото компании в световен мащаб, която използва 100% електрически парк.

     

    За Visa

    Visa Inc. (NYSE: V) е световен лидер в дигиталните плащания. Нашата мисия е да свързваме света чрез най-иновативната, надеждна и защитена мрежа за плащания, която позволява на частни лица, компании и стопанства да просперират. Нашата глобална развита мрежа за обработка на плащанията, VisaNet, позволява по цял свят да се извършват сигурни и надеждни транзакции и има капацитет да обработва над 65 000 съобщения за сделки в секунда. Непрестанният фокус на компанията върху иновациите е катализатор за бързия растеж на дигиталната търговия върху всякакви устройства, за всеки и навсякъде. В условията на глобален преход от аналогови към дигитални технологии Visa използва нашата марка, продукти, човешки ресурси, мрежа и мащаб, за да предначертава бъдещето на търговията.

    За повече информация, посетете visabg.com и  @Visa_BG.

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0