Хотел "КООП Рожен" привлече интереса на посетителите по време на националния събор

Специални оферти и атрактивни цени очакват посетителите на "КООП Рожен” през август

image

Специални оферти и атрактивни цени очакват посетителите на "КООП Рожен” през август

Значителен ръст на посещенията регистрира хотел "КООП Рожен” в дните около националния събор. Разположен на необятните Роженски поляни - мястото, където се провежда историческият събор, хотелът за пореден път осигури пълноценна почивка на многобройните посетители, решили да се насладят на националните надпявания и родопските чанове.

Притокът от гости в хотелския комплекс по време на събора може да се сравни само с наплива по време на зимните месеци и ски сезона, коментираха от управата на „КООП Рожен” за Businessnews.bg. Нараства и интересът от страна на член-кооператорите, които все по-често избират хотела като място за отдих през цялата година, а не само през зимата.

Хотелът се намира едва на 6 км от планинския курорт Пампорово. За още по-доброто прекарване на своите гости, които обичат планинските приключения, комплексът предлага разходки по изготвени туристически маршрути с високопланински пътеки, между гори и ливади, водещи до местните реки, подходящи за всички сезони, с изключение на зимния

Хотелът предлага настаняване в 32 помещения - единични и двойни стаи, студиа и апартаменти. В заведенията за хранене и развлечение в комплекса - ресторант, лоби бар и бирария, гостите на "КООП Рожен" могат да опитат традиционни местни ястия и отбрани напитки. В зоната за релакс на разположение на почиващите са закрит плувен басейн, сауна, парна баня и масажи.

Екипът на „КООП Рожен” също така организира професионално сватбени тържества, тийм билдинги и фирмени партита.

А за следващия национален събор, от хотелския комплекс с марка КООП обещават още по-добро прекарване и нови изненади на своите гости, разбира се – на фона на спиращите дъха гледки към Родопа планина, и под звуците на "100 каба гайди”.

 

Още новини от ЦКС