Aктуализация на новините в предпазарната търговия

Акциите на Stitch Fix се понижиха с 15,4%.

image

Акциите на Stitch Fix се понижиха с 15,4%.

DocuSign (DOCU) – Акциите на технологичната компания за електронни подписи се понижиха с 26,1% на премаркета, след като тримесечната печалба и приходите й не достигнаха прогнозите на Уолстрийт. DocuSign преди това предупреди, че връщането към условията на работа след Covid може да се отрази на бизнеса му.

Vail Resorts (MTN) – Vail Resorts се повиши с 6,7% в предпазарната търговия, след като курортният оператор публикува по-добри от очакваните тримесечни резултати. Vail се възползва от облекчаване на ограниченията, свързани с Covid, и отбеляза успешни усилия за привличане на посетители извън пиковия ски сезон.

Stitch Fix (SFIX) – Акциите на Stitch Fix се понижиха с 15,4% при предпазарно действие, след като онлайн стайлерът за дрехи публикува по-голяма от очакваната тримесечна загуба и даде по-слаби от очакваните насоки за приходите. Stitch Fix също заяви, че ще съкрати 330 работни места, около 4% от общата работна сила.

Rent The Runway (RENT) – Модната компания за отдаване под наем отчете по-малка от очакваната тримесечна загуба, докато приходите й бяха над прогнозите на Уолстрийт. Продажбите се удвоиха спрямо година по-рано и Rent The Runway също издаде оптимистична прогноза за приходите за текущото тримесечие. Акциите скочиха с 8,2% на премаркета.

Illumina (ILMN) – Производителят на генно-базирани терапии отбеляза спад от 4,2% на премаркета, след като обяви напускането на главния финансов директор Сам Самад, който поема ролята на финансов директор в Quest Diagnostics (DGX).

Netflix (NFLX) Netflix се понижи с 4,7% в предпазарната търговия, след като Goldman Sachs понижи рейтинга на акциите до „продава“ от „неутрално“ и намали целевата цена до $186 за акция от $265. Goldman каза, че се фокусира върху редица фактори, включително повишен фокус върху рентабилността и по-ниска толерантност на инвеститорите към дългосрочни инвестиции, тъй като Netflix и други уеб-базирани бизнеси зреят. В същия доклад Goldman също намали, за да „продава“ от „неутралната“ компания за видеоигри Roblox (RBLX), спад от 4,7% на предварителните пазари, и eBay (EBAY), спад от 3,6%.

Angi (ANGI) – Компанията за домашни услуги отчете 24% скок в приходите през май, в сравнение с година по-рано, дори когато заявките за услуги са паднали със 7%. Отделно компанията обяви напускането на главния финансов директор Джеф Педерсън.

CME Group (CME) – Акциите на борсовия оператор поскъпнаха с 2,3% на предпазара.

Kontoor Brands (KTB) – Goldman Sachs понижи рейтинга на акциите до „неутрален“ от „купува“, отбелязвайки, че нарастващият натиск върху разходите натежава върху резултатите и растежа на печалбите за майката на марките облекла Lee и Wrangler. Kontoor Brands падна с 1% в предварителната продажба.

Още новини от Финанси