"УНИКА Живот" е Застраховател на годината – Животозастраховане

"УНИКА Живот" е Застраховател на годината – Животозастраховане.

image

"УНИКА Живот" е Застраховател на годината – Животозастраховане.

На официална церемония, състояла се на 27 май 2021 година УНИКА Живот беше наградена с приза „Застраховател на годината – Животозастраховане“. Наградата беше връчена на г-н Борис Паличев, Генерален мениджър на УНИКА България.

„Изключително сме щастливи да получим това отличие след една толкова предизвикателна и необичайна за всички нас година. Това е високо признание за успешното развитие на УНИКА в България. Искрено благодаря на всички наши клиенти и партньори, които се доверяват на нас, за защитата на най-ценното – здравето и живота. Тази награда е и за нашите служители, които с висок професионализъм и всеотдайност ежедневно ни водят напред, за да бъдем модерна и клиентски ориентирана компания“, сподели г-н Паличев.

Най-значимите годишни награди в застрахователния бранш се присъждат от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери.

 

За УНИКА:

Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД са част от УНИКА Иншурънс Груп - една от водещите застрахователни компании в Австрия и Централна и Източна Европа. Около 20 000 служители и ексклузивни партньори обслужват над 10,1 милиона клиенти в 18 държави. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял от около 21% и оперира в Централна и Източна Европа в страните: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Косово, Македония, Черна гора, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия и Украйна. Групата UNIQA включва и застрахователни компании в Швейцария и Лихтенщайн.

Още новини от Общество