Шумът на парите 2022 за поредна година събира топ експертите на България

Събитието ще се проведе на 7 юни в Sofia Event Center.

image

Събитието ще се проведе на 7 юни в Sofia Event Center.

След две години в дигитален формат, “Шумът на парите“ отново се завръща пред публика. Събитието, организирано от Profit.bg вече 13 години, ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. 

И тази година топ мениджъри и експерти ще очертаят възможностите, които бизнесът има за развитие и инвестиции, както и факторите, които обуславят личното финансово спокойствие. Темите ще бъдат разпределени в пет дискусионни панела: 

  • Устойчиво развитие
  • Лични финанси
  • E-Commerce
  • Банки
  • Имоти

Накъде ще се движат лихвите по кредитите и депозитите и готови ли са българските банки за влизане в еврозоната? Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в първия панел от Шумът на парите 2022.

Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса? Как една компания да излезе победител в битката за квалифицирани кадри? Тези и други въпроси ще бъдат обсъдени в новия за конференцията панел – „Устойчиво развитие“.

По време на дискусията с тема „Лични финанси“ ще бъдат дискутирани въпроси, сред които „Как да победим инфлацията и да управляваме парите си при повишаващи се лихви?“. Посетителите ще чуят експертни прогнози за движението на цените на валутите, суровините и криптовалутите.

Панел „E-Commerce“ ще представи най-новите тенденции при онлайн пазаруването, а участниците в него ще дадат полезни съвети по теми, като сигурност и защита на личните данни, дигитални портфейли, предпочитания на потребителите и други.

Ще продължи ли поскъпването на имотите у нас? На този и много други въпроси, касаещи сектора, ще отговорят участниците в панел „Имоти“.

„За 13-а поредна година едно от най-големите икономически събития в страната ще предложи на лоялната си публика дискусии с реална полезна стойност. Доказани експерти от различни сфери ще ни помогнат да се запознаем по-отблизо с тенденциите във финансовия, промишления, имотния и технологичния сектор у нас, влияещи както върху бизнеса и предприемачите, така и върху личния ни бюджет“, заяви Мартин Петров, член на борда на директорите на Sportal.bg. „Очакваме огромен интерес към Шумът на парите 2022, като новата локация на събитието - Sofia Event Center, обещава мащабност, технологични иновации и комфортна среда на публиката“, допълни той.

Билети за Шумът на парите 2022 могат да бъдат открити на следния линк - https://ticketstation.bg/bg/e10274-the-sound-of-money-2022

Програмата на събитието се намира тук - https://profit.bg/forum/ .

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Аларик Кепитъл, Пощенска банка, Капман, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Инвестбанк, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.

Още новини от Произведено в България