Варна става арена на състезание за млади предприемачи

Утвърдени ментори ще напътстват участниците в тридневното състезание Startup Ventures Varna от 15 до 17 ноември

image

Утвърдени ментори ще напътстват участниците в тридневното състезание Startup Ventures Varna от 15 до 17 ноември

Варна се превръща в арена на състезание за млади предприемачи. Startup Ventures Varna е събитие, в което участниците  получават реален шанс да стартират свой бизнес в рамките само на три дни, изтъкват оргазизаторите. Терен на състезанието е Морското казино в град Варна, а датите на провеждане са от 15 до 17 ноември.

Участващите ще имат 54 часа, в които да разгърнат идеите си пред жури. Събитието дава шанс на предприемачите да се запознаят с потенциални спонсори, бъдещи колеги и ментори с дългогодишен опит в бизнес средите.

Целта на организаторите е да покажат на младите предприемачи основите на бизнес планирането, да изведат на преден план преимуществата на продукта им, както и да им осигурят реална обратна връзка с потенциални клиенти.

Участниците в Startup Ventures Varna могат да разчитат на помощта на утвърдени ментори. Задачата им е да напътстват участниците в развиването на идеи и да ги научат как да изградят своите продукти/ услуги, да направят свое маркетинг проучване и да положат основите на своя бизнес план.

Бизнес идеите, които се очакват от участниците, са основно в областите: изкуствен интелект, blockchain, възвръщаема енергия, образователни продукти, корпоративни продукти, финансови продукти, роботика, софтуерни услуги, и други.

Възрастовата граница на участниците е от 18 до 30 години, като образованието им не е от значение. Желателно е да се включат със свои бизнес идеи или да се присъединят към сформиран екип по време на събитието.

Още новини от Стартиране на бизнес