SOFTONE Group и Skroutz разширяват стратегическото си партньорството

Решенията на водещата технологична група SOFTONE Group безпроблемно интегрирани с най-голямата платформа за електронна търговия в Гърция Skroutz.

image

Решенията на водещата технологична група SOFTONE Group безпроблемно интегрирани с най-голямата платформа за електронна търговия в Гърция Skroutz.

SoftOne Group и Skroutz допълнително укрепват успешното си сътрудничество като по този начин продължават твърдо поетия си ангажимент за предоставяне на дигитална трансформация. Заедно те дават на клиентите си възможността да подобрят цялостното представяне на продажбите си чрез пълно автоматизиране на всички бизнес процеси в електронната търговия.

Стъпвайки на решението Prosvasis GO (първото софтуерно решение, интегрирано с платформата Skroutz), двете организации разширяват безпроблемната интеграция в реално време на най-голямата платформа за електронна търговия в Гърция с всички софтуерни приложения на SoftOne, включително най-новото решение за иновативна търговия на дребно GO Retail on Cloud.

Като използват технология за уеб услуги, микроуслуги и усъвършенствани протоколни стандарти за комуникация и трансфер на данни, решенията на SoftOne позволяват на компаниите да напълно да управляват и  автоматизират всички транзакции за продажба на Skroutz директно от тяхното бизнес приложение. Така се елиминират възможни грешки или забавяния при приемане и обработката на поръчки, като по този начин се подобряват ефективността на доставката и удовлетвореността на клиентите. Използвайки модула за интеграция, компаниите могат лесно да добавят продуктите си към платформата за електронна търговия Skroutz директно от своя бизнес софтуер, независимо от това дали управляват онлайн магазин. В същото време решенията на SoftOne се актуализират в реално време с всички входящи поръчки за продажба на Skroutz, автоматично създавайки необходимите системни записи.

Стратегическото партньорство на SoftOne Group и Skroutz е напълно в унисон с тяхната бизнес философия, насочена към иновациите и отразява ангажимента им постоянно да предоставят висококачествени дигитални решения, които трансформират ежедневните бизнес операции.

Още новини от Технологии