• ЕНЕРГО-ПРО с „изнесени офиси“ от 15 април

  ЕНЕРГО-ПРО с „изнесени офиси“ от 15 април

  Първите за тази година изнесени офиси ще бъдат в област Велико Търново

  ЕНЕРГО-ПРО с „изнесени офиси“ от 15 април

  На 15 април започва първият етап на проекта на ЕНЕРГО-ПРО „Изнесени офиси“ в услуга на клиентите на компанията, съобщиха от електроразпределителното дружество. Инициативата, която стартира преди 6 години, е дала възможност на хиляди потребители на електроенергия в Североизточна България да ползват услугите на компанията, без да се налага да посещават някой от центровете за обслужване, отчитат от ЕНЕРГО-ПРО. Първите за тази година изнесени офиси ще бъдат в област Велико Търново, като в рамките на две седмици специалистите на дружеството ще посетят общо 36 малки населени места на територията на областта.

   В мобилните приемни клиентите могат да ползват голяма част от услугите, предлагани от компанията. Идеята на ЕНЕРГО-ПРО е по този начин да спестят време и средства на своите абонати от пътуването им до съответния областен или общински град, където ЕНЕРГО-ПРО има постоянни офиси. Всеки посетител на изнесен офис има възможност да подаде документи за смяна на титуляр на партидата, да заяви и ползва безкасови услуги, да получи консултация по процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа, да зададе своите въпроси относно електроснабдяването и да подаде актуална информация за данните си за кореспонденция. При посещението си е необходимо клиентът да предостави на специалистите на ЕНЕРГО-ПРО документ за самоличност и документ за собственост на имота.

   Пълният списък на населените места, които ще бъдат посетени в периода 15-25 април, както и графикът за провеждането на изнесените офиси, е публикуван в интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.

  Енерго-про изнесени офиси

  Оценка на новината

  0