• Безплатни кардиологични прегледи във Варна по инициатива на BTL Industries

    Безплатни кардиологични прегледи във Варна по инициатива на BTL Industries

    Прегледите са в рамките на кампанията „Вземи го приСърце“ и ще се проведат в Mall Varna

    Безплатни кардиологични прегледи във Варна по инициатива на BTL Industries

    Нa 11 юни от 15:00 до 19:00 ч. в Mall Varna ще се проведат безплатни кардиологични прегледи в рамките на кампанията „Вземи го приСърце“, а организаторът е BTL Industries, eдин от най-големите производители на медицинска апаратура в света. Кампанията „Вземи го приСърце“ цели да повиши информираността на хората за сърдечно-съдовите заболявания. Прегледите в морската столица ще се извършват от д-р Димо Велевски от СБАЛ по кардиология, Варна – Български Кардиологичен Институт. Необходимо е предварително запазване на час онлайн на този сайт.

    Кампанията „Вземи го приСърце“ се осъществява от BTL Industries и се фокусира върху значението на профилактиката и превенцията при сърдечно-съдовите заболявания. Инициативата цели да мотивира хората да обръщат повече внимание на здравето си и да се грижат за сърцето си, акцентират организаторите. „Вземи го приСърце“ стартира в началото на 2019 г., като до момента са проведени 3 събития с безплатни кардиологични прегледи – две в София и едно в Пловдив. Плановете са инициативата да продължи и в други градове.

    „Лятото е рисков период за хората, страдащи от сърдечно-съдови заболявания, и затова профилактиката е особено важна през този сезон. Тя е от ключово значение и през останалата част от годината и затова моят съвет е регулярно да посещавате кардиолог, за да следите състоянието на сърцето си. Също така не забравяйте, че начинът ви на живот е от огромно значение за кардиологичното ви здраве. Затова спортувайте редовно, хранете се здравословно и си създавайте повече позитивни емоции“, съветва кардиологът д-р Димо Велевски от СБАЛ по кардиология, Варна – Български Кардиологичен Институт.

    За прегледите във Варна ще се използва най-новият кардиологичен продукт на BTL Industries – BTL Flexi. Това е 12-канален електрокардиограф с размерите на мобилен телефон, който предава висококачествен сигнал от изследването безжично на таблет или компютър и е изключително компактен и лесен за пренасяне.

    BTL Industries е сред най-големите производители на кардиологична апаратура в света. В портфолиото на компанията са включени всички уреди, необходими за първичната диагностика на сърдечно-съдови заболявания.

    сърдечно-съдови заболявания безплатни кардиологични прегледи

    Оценка на новината

    5.00