• Специално издание на SMEs Webinars на тема киберсигурност ще се проведе на 18 ноември

    Специално издание на SMEs Webinars на тема киберсигурност ще се проведе на 18 ноември

    Това стана ясно след среща между вицепремиер Николова и изпълнителният директор на ИАНМСП Бойко Таков

    Специално издание на SMEs Webinars на тема киберсигурност ще се проведе на 18 ноември

    Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и председател на Съвета по киберсигурност Марияна Николова и министърът на икономиката Емил Караниколов ще се включат в специално издание на серията уебинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия SMEs Webinars, посветено на киберсигурността.

    Това стана ясно след среща между вицепремиер Николова и изпълнителният директор на ИАНМСП Бойко Таков.

    Двамата се обединиха около тезата, че в ерата на дигитализацията, киберсигурността играе ключова роля за надеждното функциониране на бизнеса и затова е необходимо да се работи в посока превенция и защита от кибер атаки.

    Специалното издание на SMEs Webinars ще бъде на тема „Киберсигурност: Превенция и защита за частния сектор“ и ще се проведе на 18 ноември 2019 г. от 10:30 ч. В него също така ще се включат Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" и Държавна агенция „Електронно управление“, които ще помогнат на представителите на бизнеса да изградят ефективни стратегии за защита на дигиталното  си присъствие.

    Уебинарът „Киберсигурност: Превенция и защита за частния сектор“ ще бъде открит от вицепремиер Николова заедно с министър Караниколов и изпълнителния директор на ИАНМСП Бойко Таков.

    В специален панел участниците ще имат възможност да зададат своите въпроси, свързани с киберсигурността, към лекторите на онлайн семинара.

    Всички събития от серията SMEs Webinars са напълно безплатни и достъпни чрез бърза регистрация на този адрес. Те са форма на онлайн семинари, в които не е предвидена присъствена форма на място. След успешна регистрация, участниците ще получат имейл, съдържащ линк към виртуална стая, в която на 18 ноември от 10:30 ч. ще стартира събитието.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00