• Перфектната буря и новият ред, от който печели Китай

    Перфектната буря и новият ред, от който печели Китай

    Отворете парковете и градините, в този сезон здравето пада от небето

    Перфектната буря и новият ред, от който печели КитайThe New World Order

    Семето на разрухата, посято в Китай, попадна в много добра хранителна среда и покълна в различни уродливи форми и извън Китай. Ако икономическите и медийните среди бяха по-здравословни, те нямаше да допуснат инфодемията, което е другото име на тази пандемия. И резултатите щяха да бъдат много по-малко страшни. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ международният експерт Давид Леви.

    В интервюто Леви каза още:

    Томас Джеферсън го е казал: „Този, който е готов да пожертва свободата за привидна сигурност, няма право и на двете“. Но не съм песимист. Смятам, че популистите ще се радват на краткосрочни ползи. И ефектът от тази криза ще е по-скоро положителен. Тя води до преосмиляне и ускряване на много процеси.

    Системата ни на здравеопзване няма добра слава – всекидневно умират по 300 човека от различни заболявания. Нея не можем да оправим за няколко седмици. Но е нужно да върнем енергията в икономиката и бизнеса, там трябва да се свали турникета, за да се раздвижи кръвоносната система. Обучения, курсове, преквалификации – това може да ни качи в йерархията на ЕС.

    Човекът е социално животно и такъв вид изолция води до непредвидими последствия. Дистанцирането е друго нещо. Призовавам: отворете парковете и градините, в този сезон здравето пада от небето.

    В момента повечето държавни лидери са с изкуствено напомпани рейтинги, заради кампанията на страх. А когато масите са в състояние на страх се управляват най-лесно. Макрон шест пъти в една реч спомена думата война, нашият премиер не престава да брои трупове. Свидетели сме на очевидни манипулации.

     

    Китай китайска икономика Давид Леви здравеопзване изолация нов световен ред

    Оценка на новината

    0