• Конферентен и културен туризъм обогатяват родното Черноморие в Ковид-кризата

    Конферентен и културен туризъм обогатяват родното Черноморие в Ковид-кризата

    "La Mer Residence" е финалист за Морските Оскари, Амфитеатър "Арена" става сцена на церемонията

    Конферентен и културен туризъм обогатяват родното Черноморие в Ковид-кризатаСвети Влас, Амфитеатър „Арена“

    Българското Черноморие не е само ол инклузив и плаж, а и място за пълноценна и активна работна дейност, култура и изкуство в съчетание с чудесата на морската природа, категорично е журито на конкурса за най-успешните компании и общини в Черноморския регион. Те ще бъдат наградени на официална церемония в един от най-бързо развиващите се морски курорти - Свети Влас, на 21 август 2020 г. от 20 часа. Сцена на престижното събитие ще бъде уникалният за цялото ни крайбрежие Амфитеатър „Арена“.  
    Инвеститорите вече залагат на изграждане на конферентни зали с изглед към синьото море в някои от луксозните апарт комплекси. Във впечатляващия оазис на La Mer Residence на брега на Кабакум са разположени две зали с капацитет на голямата за 250 души и на малката - за 50 души. Залите са мултифункционални с включена мултимедия, екрани, озвучаване и други. La Mer Residence е великолепен комплекс, разположен на първа линия в курортния варненски комплекс "Чайка".

    Изграден в непосредствена близост до брега, Амфитеатър "Арена" разполага с уникалната акустична среда, с 500 удобни седалки, възможност за разгръщане на различни сценични решения, незаменимо място за концерти, театрални постановки, изложби, детски представления и други.  
    Близо 10 години амфитеатърът дава пространство за изява на много творци, генератори на нови идеи и алтернативни проекти. Успя да се наложи като културно средище, което възпитава вкус към изкуството и предлага на гостите на града истински стойностни преживявания. Място за култура и обществена дейност, в което по уникален начин се пресичат представите за традиционно и модерно изкуство.  
    Шестото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2020 ще селектира и ще отличи най-успешните компании от целия Черноморски регион.  Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса дори в период на извънредна пандемична криза, засегнала най-силно туризма в световен мащаб.

    бизнес Черноморие Български туризъм морски курорти туризъм

    Оценка на новината

    0