• Служителите на Epic Systems ще работят от вкъщи до края на годината

    Служителите на Epic Systems ще работят от вкъщи до края на годината

    Опитите на компанията да върне хилядите си служители обратно в офисите останаха безуспешни.

    Служителите на Epic Systems ще работят от вкъщи до края на годината

    Здравната технологична компания Epic Systems уведоми своите служители, че могат да работят от вкъщи до края на годината. Epic беше планирала да изиска хиляди служители да се върнат в офиса още този месец. По-рано работниците бяха инструктирани да се върнат в офиса, освен ако нямат проблеми със здравословното си състояние. 

    След като местните служители на общественото здравеопазване изказаха своите опасения по-рано тази седмица, Epic заяви, че ще преосмисли политиката си. Компанията взе предвид и обратната връзка от служителите си, които споделиха, че се страхуват за здравето и безопасността си.

    Epic е една от най-големите компании за здравни технологии в САЩ, която е продала софтуер за медицински записи на някои от най-добрите болници в страната.

    Ето какво каза компанията в свое изявление: 

    "Персоналът може да продължи да работи от вкъщи до Нова година. Тези служители, които желаят да се върнат са добре дошли в кампуса. Вярваме, че сътрудничество ни сега е повече от важно. В името на безопасността на нашия персонал и на нашата общност ще следим броя и местоположението на хората в кампуса, ще ограничим броя им, ако е необходимо. Служителите ще получат предизвестие най-малко четири седмици, преди да бъдат помолени да се върнат на работа догодина. Оценяваме конструктивната обратна връзка от нашите служители. Очакваме с нетърпение моментът, в който отново ще бъдем заедно."

    служители работа от дома Epic System

    Оценка на новината

    0