• Застраховка за „Моите вещи“

    Застраховка за „Моите вещи“

    Застрахователен продукт ще предпазва нашите любими вещи от пълни или частични увреждания при най-честите и възможни инциденти.

    Застраховка за „Моите вещи“

    От месец септември застрахователна компания УНИКА България стартира продажбите на изцяло нов застрахователен продукт, който предлага възможност за сключване на две отделни застраховки на лични вещи - застраховка на велосипеди, триколки и/или тротинетки и застраховка на диоптрични очила. „Моите вещи“ е продукт, ориентиран изцяло към едни от най-любимите и рискови предмети за клиентите, които изключително често са застрашени от нанасяне на различни вреди.

    Иновативният продукт „Моите вещи“ предлага застрахователно покритие на велосипеди, тротинетки и/или триколки, включително и електрически срещу най-честите и възможни рискове, като пълна загуба или частична вреда, причинени от кражба чрез взлом, грабеж, удар при пътно произшествие, злоумишлени действия от трети лица, вандализъм и други. В допълнение клиентите получават и възможност да сключат покритие „Обща гражданска отговорност“ за нанесени вреди на трети лица в резултат на ползване на застрахования предмет както и покритие „Злополука“, включващо изплащане на обезщетение при контузия, причинила трайна неработоспособност или летален край.

    С продукта „Моите вещи“ могат да се застраховат както велосипед, тротинетка и/или триколка, така и прилежащи към тях аксесоари, така че клиентите да бъдат напълно спокойни за цялото си оборудване, чиято материална стойност често надхвърля тази на автомобил от по-нисък клас, но са далеч по-уязвими за щети.

    „Моите вещи“ предлага на клиентите и застраховка с покритие за диоптрични очила, слънчеви очила с диоптрични стъкла и очила за работа с компютър с коригиращи зрението стъкла. Въпреки нерядко високата си финансова стойност, очилата лесно могат да бъдат увредени при падане или сядане върху тях, а ако това се случи, УНИКА ще изплати нанесените щети. Покритието важи за цял свят, периодът може да бъде от 1 ден до 1 година, а вноските по застраховката позволяват да бъдат разсрочвани спрямо предпочитанията на клиента без оскъпяване.

    Застраховката „Моите вещи“ е продължение на стремежа на застрахователна компания УНИКА България да предлага застрахователни продукти, изцяло съобразени с потребностите на клиентите и потребителското поведение. Продуктът е изключително облекчен от изисквания при сключване, като УНИКА не изисква оглед на състоянието на велосипеда, тротинетката и/или триколката или диоптричните очила, което е продиктувано от утвърдената ѝ през изминалите години застрахователна политика да вярва изцяло на своите клиенти.

    Вече повече от две години УНИКА предоставя възможност на своите клиенти и партньори сами да описват настъпилите щети и състоянието на застрахованото имущество или автомобил при възникнало застрахователно събитие. Именно въз основа на тази подадена информация, застрахователят изплаща претърпените вреди. Като европейски и надежден застраховател, УНИКА България се стреми застрахователните процеси да бъдат изключително гъвкави, облекчени и изцяло клиентски ориентирани, без да поставят под съмнение доверието си към своите клиенти и партньори.

    Пълна информация за застраховките в „Моите вещи“ може да се получи на сайта на УНИКА България: www.uniqa.bg, във всеки офис на УНИКА или на имейл: info@uniqa.bg.

     

     

    За УНИКА:

    Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД са част от УНИКА Иншурънс Груп - една от водещите застрахователни компании в Австрия и Централна и Източна Европа. Около 20 000 служители и ексклузивни партньори обслужват над 10,1 милиона клиенти в 18 държави. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял от около 21% и оперира в Централна и Източна Европа в страните: Албания,

    Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Косово, Македония, Черна гора, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия и Украйна. Групата UNIQA включва и застрахователни компании в Швейцария и Лихтенщайн.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0