• Най-новото коуъркинг пространство в София отваря врати

    Най-новото коуъркинг пространство в София отваря врати

    Споделените работни пространства в София се умножават. Те предлагат много удобства, както и възможност за създаване на бизнес връзки.

    Най-новото коуъркинг пространство в София отваря врати

    Споделените работни пространства в София се умножават. Те предлагат много удобства, както и възможност за създаване на бизнес връзки. Най-новото коуъркинг пространство в София е по идея на Божидар Георгиев. Неговата компания за анализ на данни в реално време стана част от най-големият немски акселератор. Именно там се ражда идеята за създаването на коуъркинг пространство в София.

    Work & Share е разположен на 5000 кв. м в две сгради, свързани помежду си със зона за отдих и почивка. Създаден е така, че да прилича на университетски кампус и предлага редица удобства и забавления. Обитателите могат да избират между екипни офиси, насочени към стартъпи с до 40 човека, обособени бюра, екипни бюра и отворени споделени пространства. Всички възможности предлагат различни удобства като безплатно кафе или чай, високоскоростен интернет, кухня, душове и велосипеден паркинг, за да се стимулира движението и опазването на околната среда. Божидар вече има опит със създаването на споделени пространства за работа и е събрал най-доброто в Work & Share. 

    Основната идея на Божидар е да създаде работна атмосфера, в която служителите да свършат своята работа, да имат достатъчно контакти, различни забавления и места за почивка. В „кампуса” ще се събират стартъпи и корпорации, които биха могли да обменят опит и идеи на по чаша ароматно кафе или обяд.
    Освен това, всеки който има домашен любимец може да го вземе със себе си, за да му се порадват и другите обитатели. Всяка седмица, клиентите на коуъркинг пространството ще могат да присъстват на различни събития, а за техните бизнес срещи са предвидени работни стаи. 

    Новото споделено работно пространство се намира в Дианабад, а откриването му ще се състои на 23 февруари. Събитието е безплатно, а на него ще присъстват лектори, които ще говорят за бъдещето на иновациите.

    споделено работно пространство Work & Share споделена бизнес площ коуъркинг пространства

    Оценка на новината

    5.00