• Европейските възможности за млади предприемачи ще се обсъждат на среща в София

    Европейските възможности за млади предприемачи ще се обсъждат на среща в София

    Сред темите на събитието е и програмата „Еразъм за млади предприемачи”

    Европейските възможности за млади предприемачи ще се обсъждат на среща в София

    На 20 май, понеделник, ще се проведе среща на тема „Европейски възможности за млади предприемачи“. Организатор на събитието е Бюрото на Европейския парламент в България, а мястото, където ще се състои събитието, е зала SoHall на работното пространство за споделено ползване „Сохо“ в София.

    Възможностите, които членството в ЕС разкрива пред младите предприемачи, програмата „Еразъм за млади предприемачи“ като първа стъпка към собствен бизнес, както и финансовите инструменти по европейски програми в подкрепа на бизнеса ще бъдат сред основните теми на предстоящата среща.

    В събитието ще вземат участие Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, който ще представи накратко възможностите, които членството в ЕС разкрива пред младите предприемачи. Тодор Митов, асистент проекти от Фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии,“ ще запознае присъстващите с програмата „Еразъм за млади предприемачи“, а Ангелина Тодорова, ръководител на Звеното за координация на Фонда на фондовете, ще представи финансовите инструменти по европейски програми в подкрепа на бизнеса.

    Европейски възможности за млади предприемачи

    Оценка на новината

    0