• Русе става център на електронната търговия на Балканите

    Русе става център на електронната търговия на Балканите

    На 7 и 8 юни дунавският град ще събере български и румънски експерти от бързорастящия сектор

    Русе става център на електронната търговия на Балканите

    Кои са седемте стъпки за изграждане на бизнес с един милион евро оборот? Как да създадем печеливш Amazon бизнес през 2019 година? Каква е ролята на инфлуенс маркетинга в електронната търговия и ефективен инструмент за продажба ли е той? Това са част от темите, които ще се дискутират в рамките на четвъртата конференция за електронна търговия eCommerce Academy Conference 2019. Събитието ще се проведе на 7 и 8 юни в град Русе и ще събере на едно място български и румънски експерти от бързоразвиващия се сектор на електронната търговия.

    Сред лекторите са основателят на Amazonienii Алекс Худицан, главният изпълнителен директор на 2Performant Дорин Боереску, Маор Амар - съосновател на Triplemars, и други международни експерти. Те ще обсъдят възможностите за обмяна на опит между българските компании, румънския и сръбския пазар.

    Очаква се на изложението да присъстват 30 изложители и над 400 посетители от България, Румъния и други страни в рамките на форума. Всички желаещи от града и околностите, които имат малък и среден бизнес също са добре дошли да дойдат и да се запознаят с електронната търговия и онлайн бизнеса, приканват организаторите. В рамките на форума ще се проведат уъркшопи, посветени на стартирането на проект в областта на електронната търговия, ще се представят правните и счетоводни аспекти в сектора, както и ролята на социалните мрежи.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0