• Две компании с инвестиции в Бургас

  Две компании с инвестиции в Бургас

  "Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт" и "СИЗА Дженерал Трейдинг енд Контрактинг" са фирмите, които ще реализират инвестициите си в „Индустриален и логистичен парк – Бургас”

  Две компании с инвестиции в Бургас

  Две нови компании ще реализират инвестициите си в Бургас, съобщиха от морската община.

  Дружеството "Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт" ЕООД стартира изграждане на нова база в „Индустриален и логистичен парк – Бургас”. Компанията е част от групата "Мак Порт Интернешънъл", която е базирана в Австрия. Тя предлага обслужване, ремонт и всякакво техническо съдействие на машини с марката „Либхер” - от Maritime дивизията на немския бранд. Цялостните решения в специализирани услуги са успели да наложат дружеството като подходящ и надежден партньор за компаниите в сектора. Очакванията са строително-монтажните работи да приключат в срок от около 12 месеца.

  Тази седмица и друг чуждестранен инвеститор сключи договор за покупка на имот в „Индустриален и логистичен парк – Бургас”, съобщават от Община Бургас. Името на дружеството е "СИЗА Дженерал Трейдинг енд Контрактинг" ЕООД. Закупеният от него имот е с размер 5.5 декара. Намерението на компанията е да изгради модерно производство за изработка и реформиране на въздуховоди с поточна линия и сглобяване на климатични инсталации.

   

  Снимка: Община Бургас

  Бургас инвестиции Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт Индустриален и логистичен парк – Бургас Мак Порт Интернешънъл Либхер СИЗА Дженерал Трейдинг енд Контрактинг въздухопроводи климатични инсталации

  Оценка на новината

  0