• Започва Академията за местни предприемачи

    Започва Академията за местни предприемачи

    От 9 до 13 септември експерти от Център "Ринкър" за предприемачество и обучения ще проведат поредица от 15 информационни срещи в тютюнопроизводителните региони на страната - Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

    Започва Академията за местни предприемачи

    Започва Академия за местни предприемачи 3.0 - обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

    В периода от 9 до 13 септември ескперти от Център "Ринкър" за предприемачество и обучения – организатор на инициативата, ще проведат поредица от 15 информационни срещи на място в четирите области, за да улеснят потенциалните кандидати. Специалистите ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси.

    Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2019 година. Одобрените кандидати ще участват в поредица от обучения и накрая ще разработят бизнес планове на собствения си бизнес. Пътните разноски на избраните участници и разходите  за настаняване по време на обученията ще бъдат покрити от организаторите.

    Академията е подходяща за:

    • Предприемачи, които сега започват своето бизнес начинание и имат нужда да развият стабилно бизнеса си;
       
    • Хора, които имат бизнес идея и искат да я развият, но им липсва подкрепа;
       
    • Производители, земеделци, търговци - без ограничение в икономическия сектор;
       
    • Читалища, нестопански организации, училищни настоятелства с идея за стопанска дейност в полза на идеалните си цели.

    Както и в предишните две издания на Академията, има награден фонд, предоставен от „Филип Морис България”, който тази година е в размер на 25 000 лв. и ще бъде разпределен между три екипа, напомнят организаторите. Представянето на най-добрите идеи пред журито на Академията и определянето на големите победители ще се състои на 30 януари 2020 г. в София.     

     

    тютюнопроизводители Хасково кърджали Благоевград Силистра Академия за местни предприемачи Център "Ринкър" информационни срещи

    Оценка на новината

    0