• "Интерметал" ООД заложи на Soft1 Cloud ERP и CRM

  "Интерметал" ООД заложи на Soft1 Cloud ERP и CRM

  SoftОne позволява създаването на голяма база данни за специфичните нужди на съответната компания.

  "Интерметал" ООД заложи на Soft1 Cloud ERP и CRM

  16.09.2020, София. "Интерметал" ООД, лидер във вноса и търговията на продукти от неръждаема стомана, промишлена арматура, елементи за отопление, ВиК и климатизация в България, избра SoftOnе (част от Olympia Group) и нейните иновативни Cloud ERP и Cloud CRM решения за да оптимизира бизнес процесите си и да затвърди устойчивия си ръст на силно конкурентния пазар в този сегмент. Повишаването на ефективността, както и възможностите за подобрение на комуникацията и работата с клиентите, са друг ключов аргумент "Интерметал" ООД да избере именно решенията на SoftOne.

  Soft1 ERP и CRM решенията включват многопластови функционалности с възможност за конфигуриране, акредитирани от Националната агенция по приходите. Именно това е от изключително значение за компании като "Интерметал" ООД, заради българското законодателство, което изисква от компаниите да осигуряват финансов отчет в реално време.

  Интегрирайки мощната системата Soft1, "Интерметал" ООД ще се възползват от невероятен всичко-в-едно продукт, който позволява управлението на много ежедневни задачи и операции, разполагайки с интуитивни инструменти за бързи и безпроблемен отчети в реално време, които ще подпомагат ръководителите на компанията във взимането на своевременни решения касаещи бизнеса. "Интерметал" ООД ще успее да обедини всички функции за управление на търговската си дейност и управлението на складовата си база в една мощна платформа, която ще позволи автоматизиран обмен на данни в реално време между всички звена.

  "Интерметал" ООД високо ценят, че Cloud ERP технологията на SoftОne позволява създаването на голяма база данни за специфичните нужди на съответната компания - например ценови листи, сертификати и т.н. Също изтъкват и изключително лесният процес по обработка на поръчките, безпроблемното прехвърляне на стоки между различни складове, както и отличните възможности за отчет, които са част от функционалностите на на SoftOne.

  Използвайки мощната функционалност на Soft1 ERP, Intermetal успя да автоматизира напълно процесите по обработка на поръчките, което води до по-кратки срокове за изпълнение и по-добро обслужване на клиентите. В допълнение, обединяването на всички фирмени складове в рамките на единна система осигури актуализация на наличностите в реално време и подобрени срокове за попълване на запасите.

  Г-н Теодорос Гунаропулос, изпълняваш длъжността генерален директор в “Интерметал” ООД заявява още: “Усъвършенстваните Soft1 Cloud ERP и CRM решения улесняват неимоверно нашите служители, давайки им възможност да работят с лекота отвсякъде. Soft1 Cloud ERP е напълно адаптиран към специфични нужди на компанията, всички наши изисквания бяха следвани много стриктно по време на внедряването, а при необходимост продължаваме да получаваме незабавна техническа поддръжка. Силно препоръчваме решенията и услугите на SoftOne.”

   

   

  За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., член на Olympia Group, лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. Компанията оперира в Гърция, Кипър, България и Румъния и се радва на голям успех – клиентска база от над 40 000 компании, както и мрежа от над 500 специализирани партньори. Използвайки дългогодишния си опит, съвременни технологии и цялостно разбиране за пазара, SoftOne България разработва модерни продукти, облачни услуги и Enterprise Mobility решения и така помага на клиентите си да променят начина си на работа. За повече информация посетете https://www.softone.bg/

  За Olympia Group: Olympia Group, основана от Панос Германос, представлява международна инвестиционна група със силно присъствие в 11 държави. Осемте компании в групата са лидери в различни бизнес направления, сред които са търговия на дребно, производство, телекомуникации, предоставяне на технологични продукти, бизнес и товарен софтуер www.groupolympia.com

   

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  0