• Лоялната програма на BILLA България с над 964 000 картодържатели

    Лоялната програма на BILLA България с над 964 000 картодържатели

    Потребителите, свалили мобилното приложение, са повече от 340 000.

    Лоялната програма на BILLA България с над 964 000 картодържатели

    Програмата за лоялност на BILLA България доказа, че клиентите на търговската верига познават и ценят предимствата й. Само седем месеца след старта на кампанията за обновяване на картите за лоялност, която приключи в последния ден на месец март, общият брой на регистрираните картодържатели надхвърли 964 000. Над една трета от тях – повече от 340 000 души, избраха възможността да я получат в дигитален формат – чрез регистрация в мобилното приложение BILLA APP, вместо чрез физическата пластика, с обновен дизайн. 

    „Изключително щастливи сме от постигнатите резултати в тази толкова значима за нас кампания. От въвеждането на програмата за лоялни клиенти на BILLA през 2009 г. до началото на месец септември 2020 г., броят на притежателите на BILLA Card надвишаваше 1 милион. За малко повече от половин година, успяхме да се доближим много близо до тази цифра – привличайки свои доверени клиенти, но и нови потребители, които активно се възползват от обновените предимства. Очакваме след още седмица да се поздравим отново с 1 милион потребители на лоялната ни програма. Фактът, че това се случа в период на пандемия показва, че разбираме техните нужди и вървим в правилната посока,“ сподели Норберт Мисбрандт, управител на BILLA България.

    Новата карта за лоялност помага на веригата да изгради още по-близки отношения със своите потребители. Тя предоставя 10% отстъпка за рождения ден на всеки – 2 седмици преди и 3 седмици след празника, над 1000 продукта на трайно ниски цени, отстъпки на продуктови категории и любими артикули. Мобилното приложение BILLA APP предоставя и допълнителни предимства, сред които седмични предложения с отстъпка, под формата на продуктови ваучери, както и допълнителни намаления в партньорската мрежа на BILLA България.

    Считано от 1 април 2021 г., старите карти за лоялност, регистрирани преди 10 септември, 2020 г., са невалидни. Всички потребители, които все още не са обновили своята BILLA Card, но желаят да се възползват от разнообразните предимства и отстъпки, могат да го направят чрез попълване на хартиен формуляр на каса, на терминал в по-големите обекти на веригата в страната, през сайта на компанията – https://www.billa.bg/billa-card, или чрез сваляне на мобилното приложение BILLA APP.

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0