• Първа българска офис сграда печели отличие от международния конкурс Cee Investment Awards

    Първа българска офис сграда печели отличие от международния конкурс Cee Investment Awards

    Броени дни след отличието Park Lane Office Center получи и второ признание – награда от INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS.

    Първа българска офис сграда печели отличие от международния конкурс Cee Investment Awards

    Park Lane Office Center спечели голямата награда в категорията Office Project на 11-ото издание на престижните награди CEE Investment Awards, организирани от платформата EuropaProperty.

    За първи път българска офис сграда получава престижното европейско отличие за офисен проект на годината. В оспорваната категория се състезаваха още 8 сгради от Централна и Източна Европа – по две от Румъния, Унгария и Полша, и по една от Чехия и Сърбия.

    Таня Косева-Бошова, управляващ партньор в Park Lane Developments, получи наградата на бляскаво събитие във Варшава.

    „Построихме тази сграда в много труден период“, изтъкна тя. Park Lane Office Center е изключително успешен проект. Само преди 20 дни успяхме да продадем сградата на SAP, немския разработчик на софтуер, компания, която няма нужда от представяне. Това беше най-голямата сделка на пазара в България за последните три години. Успяхме да осигурим и най-голямата наемна сделка на офисния пазар за миналата година с „Алианц Холдинг“. Най-добрият имот е успешно реализираният – този, който е отдаден под наем или продаден.“

    Броени дни след отличието Park Lane Office Center спечели второ признание и стана победител в категорията Office Development на International Property Awards. (IPA). Наградите отличават най-високите постижения на компании, работещи във всички сектори на недвижимите имоти в цял свят. На 2 декември 2021 г. на Red Carpet онлайн церемония Park Lane Office Center ще участва във финалния кръг на конкурса, където ще се състезава за 5 STAR – най-високото ниво на отличие на IPA.

    „Приемете моите поздравления към целия ви екип за страхотните усилия, вложени, за да постигнете този успех. Целта на IPA е не само да отличат високите постижения, но и да подпомогнат поддържането на високи стандарти в сектора на недвижимите имоти в световен мащаб”, сподели в поздравителен адрес към екипа на Park Lane Developments Стюарт Шийлд, президент на International Property Awards, и допълни:

    „Ситуацията с коронавируса в световен мащаб създаде предизвикателни условия за много компании и се надяваме, че вашето постижение в надпреварата за тези награди ще подпомогне развитието ви занапред“.

    Станалата вече знакова сграда Park Lane Office Center бе завършена през юни тази година  и в нея вече се помещава централата на „Алианц България“, които събраха на едно място повече от 600 свои служители от 9 различни локации. В началото на октомври тази година сградата беше купена от SAP, световен лидер в бизнес софтуера, което е най-голямата инвестиционна сделка в офисния сектор за последните три години в България.

    businessnews.bg Park Lane Developments Park Lane Office Center SAP

    Оценка на новината

    0