• Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO Awards

  Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO Awards

  Номинациите продължават до 28 януари.

  Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO Awards

  Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO Awards. Индексът ще бъде съставен на база публични номинации и гласуване, които ще определят 100-те най-влиятелни личности в България. Номинациите продължават до 28 януари и всеки е свободен да даде своите предложения за родни влиятелни личности, които смята, че заслужават да бъдат отличени. 

  Индексът Топ 100 инфлуенсъри в България цели да отличи усилията и постиженията на българските инфлуенсъри и да ги подкрепи в мисията им да бъдат модерният глас на обществото. 

  "В днешно време в обществото има една приказка, че "всеки е инфлуенсър". Но за да си наистина влиятелен като личност е нужно много повече от това да си известен или да си събрал последователи в някоя социална мрежа. Важно е да имаш влияние върху хората и да си отговорен към посланията които отправяш.  

  Затова и ние от EGO Awards искаме да отличим най-влиятелните инфлуенсъри - тези които служат за добър пример.  Щастливи сме, че можем да поставим усилията на тези личности под светлината на прожекторите и ви окуражаваме да номинирате вашите фаворити за индекса “Топ 100 инфлуенсъри в България" на EGO Awards.", споделя Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

  За място в индекса могат да бъдат номинирани инфлуенсъри от различни браншове с разнообразно или фокусирано върху определена тематика съдържание. Това могат да бъдат актьори, журналисти, спортисти, ютюбъри, блогъри, бизнес инфлуенсъри, коучове и обучители, лайфстайл, модни инфлуенсъри, гейминг инфлуенсъри и др. 

  Всеки може да номинира любимите си инфлуенсъри до 28 януари на egoawards.bg/influencers.

  номинации businessnews.bg EGO Awards инфлуенсъри

  Оценка на новината

  5.00