• Българска компания създаде платформа, прогнозираща имотния пазар

    Българска компания създаде платформа, прогнозираща имотния пазар

    SmartScope е онлайн платформа, която прогнозира кои имоти предстои да бъдат обявяни за продан през следващите месеци.

    Българска компания създаде платформа, прогнозираща имотния пазар

    SmartScope е онлайн платформа, която прогнозира кои имоти предстои да бъдат обявяни за продан през следващите месеци. Платформата е дело на българската агенция Гранд Уеб Студио. Платформата успява да обеди няколко компонента – машинно обучение, изкуствен интелект, обработка на данни и други – за да прогнозира пазара съвсем точно.

    SmartScope е създадена конкретно за пазара на имоти във Великобритания. Тя анализира хиляди променливи, за да стигне до заключение кои домакинства ще решат да продават в следващите 180 дни. Тези анализи са в огромна помощ на брокерските агенции, които могат да реагират мигновенно.

    Българският екип, създал платформата е избран да създаде проекта специално за британската агенция SmartScope. Ивайло Кармазов, създадел на Гранд Уеб Студио, споделя че това е огромна стъпка към успеха. SmartScope е един от най-големите проекти в сферата на недвижимите имоти в цяла Европа.

    Гранд Уеб Студио има и други големи проекти в САЩ, Великобритания и България. Някои от клиентите на българската компания са имена като AT&T, Generali, Google  и много други.

    недвижими имоти имотен пазар Гранд Уеб Студио SmartScope

    Оценка на новината

    0