• Българското устройство FindyPet е едно от най-добрите на пазара

    Българското устройство FindyPet е едно от най-добрите на пазара

    Макар и България да е малка страна е успяла да създаде велики хора.

    Българското устройство FindyPet е едно от най-добрите на пазара

    Макар и България да е малка страна е успяла да създаде велики хора. Днес все повече млади хора стартират собствен бизнес и създават нови технологии, които да улеснят живота. Едни такива българи са създателите на FindyPet.

    Това е GPS/GSM технология, чиято цел е да Ви помогне да откриете домашния си любимец, когато той реши да се поразходи наоколо без Вас. Мобилното приложение Findy е достъпно за Android и iOS. След като закачите тракера на каишката на Вашия любимец, по всяко едно време можете да проверите къде е той.

    Макар, че има много такива тракери на пазара, FindyPet успява да се отличи с това, че е единственото устройство в България, което работи дори извън границите на страната. Това се дължи на факта, че то не зависи от покритието на мобилните оператори.

    Това означава, че инвестирайки във FindyPet, не Ви се налага да се обвързвате с договор с мобилен оператор, което ще намали драстично разхода Ви. Компанията производител определя това като едно от най-големите си предимства. Батерията на устройството също е изключително издържлива и не се налага често зареждане.

    FindyPet тракер проследяване на домашен любимец

    Оценка на новината

    0