• Родна марка вече е на 5 континента с 400 бутика в над 30 държави

  Родна марка вече е на 5 континента с 400 бутика в над 30 държави

  Рефан е сред финалистите за Балканските Оскари

  Родна марка вече е на 5 континента с 400 бутика в над 30 държави

  Българските производители, които рекламират страната ни в цял свят, ще бъдат отличени от петото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2019. Събитието ще се състои на 5 март в балната зала на най-предпочитания столичен хотел Маринела. 

  Марката „Рефан България“ стана синоним на козметика без граници със своите над 400 бутика в 30 държави на 5 континента.  

  Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на даровете от щедрата природа.

  Благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага, компанията даде шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен франчайз бизнес.

  Фирма REFAN бе удостоена четири пъти с наградата на Forbes Business Awards, световното отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги” на Global Trade Leaders’ Club, получи и Европейската награда за качество и бизнес престиж - Golden European Award. Сред отличията на компанията е и признанието „Най-добър български франчайзинг в Европа“ - за предлагане на разпознаваеми продукти с перфектно качество, създаване на успешен франчайзинг модел, стимулиращ малкия и средния бизнес, оценен на национално и световно ниво.

  Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони. Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата,  Конфиндустрия България - Италия, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара,  Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други. Журирането, което ще отреди победителите във Balkan Business Awards 2018, е поверено на партньорите на събитието, както и на ресорните журналисти.

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  5.00