• Кандидатстването за годишните награди на AIBEST е отворено до 18 септември

  Кандидатстването за годишните награди на AIBEST е отворено до 18 септември

  Бургас ще е домакин на конференцията на високотехнологичния сектор у нас през 2020 г.

  Кандидатстването за годишните награди на AIBEST е отворено до 18 септември

  На 2 октомври Бургас ще е домакин на годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), която до миналата година носеше името Българска аутсорсинг асоциация. Най-значимото събитие за индустрията на знанието у нас ще събере лидерите от високотехнологичния сектор.

  В рамките на конференцията ще бъде направен анализ на сектора на бизнес услугите с висока добавена стойност през последната година в България, прогноза за отражението на глобалната пандемия върху него през 2020 г. и ще бъде начертана посоката на развитие на индустрията.

  В събитието ще вземат участие представители на едни от най-големите технологични компании у нас, местните власти и правителството. Те ще дискутират факторите и мерките, които трябва да бъдат взети на локално и национално ниво за привличането на нови инвестиции и за създаването на благоприятна бизнес среда за развитие на сектора, който по последни данни формира 5.2% от БВП на страната.

  Конференцията ще е с безплатен достъп, но изисква предварителна регистрация на сайта на събитието - http://aibest.org/annualsummit2020

  В рамките на форума ще бъдат връчени и годишните награди на AIBEST. Те ще отличат най-добре представилите се компании в страната, добрите практики в сектора, проактивността на местните власти и взаимовръзките между участниците в цялата бизнес екосистемата, които допринасят за нейното развитие. Наградите ще бъдат връчени в 7 категории – „Работодател на годината“, „ИТ(аутсорсинг) компания на годината“, „Най-добро компания за аутсорсинг на бизнес процеси“, „Иновация на годината“, „Проект на годината“, „Най-социално отговорна компания“ и „Най-добра стратегия за устойчивост на бизнеса във време на криза“. Процесът по кандидатстване е отворен до 18 септември, като заявките за участие се попълват на сайта - http://aibest.org/awardsgaladinner2020 .

   

  За допълнителна информация:

  Яворка Петрова

  Account Director, V+O Communication

  e-mail: [email protected], тел: 0894727175

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  0