• Магдалена Гамишева е новият търговски директор на CLICO България

    Магдалена Гамишева е новият търговски директор на CLICO България

    От две години тя е част от екипа на CLICO, като до този момент е заемала длъжността продуктов и търговски мениджър.

    Магдалена Гамишева е новият търговски директор на CLICO България

    Магдалена има повече от 15 години опит в сферата на продажбите и продуктовия мениджмънт в ИТ сектора. От две години тя е част от екипа на CLICO, като до този момент е заемала длъжността продуктов и търговски мениджър, с изпълнени проекти в различни направления, част от които финанси, телеком, производство и публичен сектор. Сред най-интересните проекти, осъществени заедно със системен интегратор, са изграждане и реализиране на цялостна визия на център за киберсигурност, обхващащи много решения от сферата на мрежовата и информационната сигурност - система за защита на крайните точки, система за защита от изтичане на данни, система за откриване на потребителски идентификационни данни и разследване на сигнали за сигурност, система за управление на уязвимости, защитни стени от ново поколение.

    Преди това е работила в системен интегратор и дистрибутор на ИТ хардуер и софтуер. Следвала е „Информационни технологии“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и „Маркетинг“ в Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг. Има редица сертификати от водещи технологични компании, сред които SentinelOne, CyberArk, Forcepoint, Lenovo, IBM, HP, a също така и Moody International, както и EMC.

    “В последните две години Магдалена допринесе много за популяризирането на продуктите и услугите, предлагани от CLICO България на нашия пазар, като отбелязахме ръст на продажбите в размер на 51.2%. Така че новата ѝ длъжност беше едно логично продължение. Убеден съм, че с нейна подкрепа в следващите години ще продължим да постигаме още по-високи резултати и да бъдем доверен партньор на нашите клиенти“, допълни Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България.

    В наскоро обявената класация „Топ 100 на технологичните компании“ на ICT Медия и Капитал CLICO България се изкачи на 4 позиция в категорията „ИТ дистрибутори.“

     

    За CLICO България

    CLICO България е специализиран дистрибутор за решения в областта на сигурността и изграждането на мрежи, управлението и техническата поддръжка. Част е от полската компания CLICO с пазарни позиции в Полша и Източна Европа. Компанията успешно въвежда и популяризира уникални професионални решения, които впоследствие потвърждават водещи позиции в своите сегменти. CLICO присъства активно на българския пазар от 1996 г. На 28.04.2016 г. е регистрирано дружеството "КЛИКО Бългерия" ЕООД. Българският офис на CLICO се нарежда на челните места в Топ 50 ИТ компании с най-голям ръст за 2018 г., както и в класациите за дистрибутори и най-ефективни компании, част от "ТОП 100 на технологичните компании в България" на ICT Media.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0