• Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари

    Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари

    Търг с картини на стари майстори ще подкрепи SOS Детски Селища България.

    Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари

    Легенди на поп музиката ще пеят по време на гала-вечерта за десетото юбилейно издание на годишните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн 2020, съобщава ВИП Комюникейшън.

    Церемонията, която ще отличи лидерите в строителния бранш, ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на  SOS Детски Селища България.  Сметката за кампанията "Строителните Оскари в подкрепа на "SOS Детски селища България" е BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.  
    Звездата от хитовите формати "Като две капки вода", "Dancing Stars" и др. Коцето Калки ще пее заедно с половинката си Мартина и техният проект KALKI's FAMILY.

    Калки е познат на широката публика в България като основател на група MEDICUS, като актьор в култови спектакли и филми ("Jesus Christ Superstar", "Мисия Лондон", "Секс, наркотици и рокендрол"). Инициатор е на "Еверест концерт" - най-високия концерт в света, регистриран през 1996 г. в Гинес.

    Неговата съпруга Мартина Табакова е виртуозен пианист, от голям музикантски род, лауреат на международни отличия. От няколко години успешно партнира на Калки и във вокалните изпълнения, а към тях отскоро се присъедини и синеокият им чаровен син Теди, ученик в Националното музикално училище в София.

    Тази година те издават новият си албум GREAT LOVE DUETS със световни любовни дуети.

    По време на церемонията призьорите ще пеят и танцуват с вечните хитове на българската естрада и с вечната красавица на поп сцената Джина Иванова от Трамвай № 5. Джина е носителка на десетки национални и международни награди.

    Водещи на церемонията са журналистите Патриция Кирилова и Васил Мавриков, чиято звезда изгря с любимото предаване на милиони зрители "Господари на ефира".

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0