• Родна строителна компания превзе Гърция и Турция

    Родна строителна компания превзе Гърция и Турция

    "Герт Груп" е финалист за Строителните Оскари на 30 септември.

    Родна строителна компания превзе Гърция и Турция

    С успешни проекти в Гърция, Турция и на родна земя пловдивската компания „ГЕРТ ГРУП” ЕООД е финалист за Строителните Оскари 2020, които ще бъдат връчени на 30 септември в 5-звездния хотел Маринела.

    Гала-вечерта за десетото юбилейно издание на годишните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн 2020 ще отличи лидерите в строителния бранш. Тя ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на  SOS Детски Селища България.  Сметката за кампанията "Строителните Оскари в подкрепа на "SOS Детски селища България" е BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието,  съобщава ВИП Комюникейшън.

    „ГЕРТ ГРУП” ЕООД е специализирана в строителство на жилищни и смесени сгради с високо застрояване, сгради и съоръжения за обществено обслужване.

    Вече 24 години компанията развива успешно дейността си в областта на строителството, туризма, горивата и текстила. Инвестиционните проекти на компанията излизат извън границите на страната ни - като ваканционно селище „SUNSET LUXURY APARTMENTS“ в Керамоти – Гърция, луксозен жилищен комплекс и фабрика за трикотаж в Истанбул - Турция и др. Както и жилищни комплекси в София. Сред реализираните инвестиционни проекти са и верига от бензиностанции в Южна България, контролирани от дъщерното ни дружество „Петрол Инвест Трейдинг Груп”. Строителството на бензиностанцията до ГКПП „Маказа” е от знаковите обекти на „ГЕРТ ГРУП” ЕООД. Там за първи път в България бе изпълнена армонасипна конструкция на терен с особено висока степен на трудност. И към този момент направената конструкция се явява най-сложната по изпълнение в страната.

    Иновативното управление във всички фирмени направления и непрекъснат стремеж за оптимизиране и усъвършенстване са в основата на високите резултати. "Успешни сме, защото в основите на нашия бизнес са поставени като приоритети - дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, а те са гаранция за успех и стабилно развитие", споделят инвеститорите.

    В края на 2017-та година компанията стартира и един от най-мащабните си инвестиционни проекти - жилищните комплекси „PANORAMA PARK“ , които са проектирани. В ход е строителството им в София, Пловдив, Кърджали и Джебел.

    Концепцията на проекта „PANORAMA PARK WEST“ в града под тепетата е вдъхновена от стремежа за създаване на приятна и балансирана архитектура, която да се впише безупречно в цялостната визия на квартала и да дообогати съществуващата паркова зона. Водещо за фирмата е клиентът да е доволен, да покрие качествено и в срок всичките му очаквания.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0