• A1 започва да предлага новия смарт часовник на Huawei GT 2 Pro

  A1 започва да предлага новия смарт часовник на Huawei GT 2 Pro

  Телекомът добавя и модерния часовник Huawei Watch FIT към предложенията си от смарт часовници.

  A1 започва да предлага новия смарт часовник на Huawei GT 2 Pro

  Новият смарт часовник на Huawei GT 2 Pro, който е предназначен за любителите на спорта и технологиите, вече се предлага в търговската мрежа и с плановете на А1. Освен него потребителите ще могат да изберат и от модерния Huawei Watch Fit, който се предлага в широка палитра от цветове и каишки.

  Huawei GT 2 Pro е наличен в два варианта, класически и спортен, като корпусът му е от титан, гърбът на часовника е направен от керамика, а стъклото върху дисплея е от сапфир. Екранът е AMOLED с диагонал 1,39 инча и резолюция 454x454 пиксела. Часовникът използва процесор Kirin A1 и 4GB място за съхранение на файлове. Моделът може да проследява над 100 различни вида тренировки, включително плуване, ски, сноуборд и голф, което го прави особено подходящ за хората, които обичат да спортуват.

  Устройството е подходящо и за тези, които са загрижени за своето здраве и обичат да следят показателите си по всяко време. Той разполага със системата TruSeen 4.0+ за отчитане на пулс, нивата на стрес и кислород в кръвта. GT 2 Pro предлага и вградени GPS и високоговорител, което позволява и провеждането на разговори през часовника.

  Един от другите плюсове на GT 2 Pro е издръжливостта на неговата батерия. С нея часовникът може да работи 14 дни при нормална употреба, 30 часа с активен GPS или 24 часа при слушане на музика. Моделът поддържа технология за бързо жично зареждане и технологията Qi за безжично зареждане.

  Както спортният вариант, така и класическият ще се предлагат с мобилните планове на А1, а цените им започват от 11,99 лева на месец или за 199,99 лева в брой с план А1 ONE Unlimited 5XL.

  Другият нов смарт часовник сред предложенията на телекома е Huawei Watch FIT. Той се отличава с правоъгълен AMOLED екран с извити страни, диагонал 1,64 инча и резолюция 280 х 456 пиксела. Корпусът е от издръжлива пластмаса, като са налични три цветови разновидности - черен, розов и зелен - с четири различни силиконови каишки.

  Huawei Watch FIT разполага с циферблати с възможност за персонализиране, множество режими за проследяване на тренировки от различни спортове и клипове с инструкции. Часовникът има вградени разнообразни сензори, като GPS, за отчитане нивата на кислород в кръвта и пулс. Watch FIT може да проследява качеството на съня и менструалните цикли, както и да предоставя упражнения за намаляване на стреса. Очаквано на него можете да проследявате известията от телефона си и да управлявате музикалното приложение.

  Часовникът може да работи до 10 дни с едно зареждане. Той се предлага на цени от 1,50 лева на месец или за 19,99 лева в брой с план А1 ONE Unlimited 5XL.

   

  А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

   

  A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  0