• Ето, няколко безплатни онлайн източника, който ще обогатят Вашата бизнес култура

    Ето, няколко безплатни онлайн източника, който ще обогатят Вашата бизнес култура

    Как да научим повече за бизнеса, без да е необходимо да плащаме за курсове?

    Ето, няколко безплатни онлайн източника, който ще обогатят Вашата бизнес култура

    Всеки начинаещ предприемач е на ясно, че трябва да научи много неща, за да може да управлява успешно бизнеса си. Повечето бизнес курсове са доста скъпи и не всеки „прохождащ“ бизнесмен може да си ги позволи. За щастие има и безплатни курсове, които са достъпни за всеки в интернет. Въпреки че не се заплащат, курсовете предлагат качествени и иновативни лекции.  Ето, списък с най-добрите безплатни източници, от който може да се научи много за търговията, управлението на бизнес и програмирането.

    1. LearnVest

    Нужно е, да се каже, че в този сайт се предлагат и платени лекции. По-голяма част от уроците обаче са напълно безплатни. Най-използваните лекции в сайта са: „Изграждане на по-добри парични навици“ и „Как да изградим собствен бюджет“. Ако имате намерение да стартирате бизнес, то това е вашият портал.

           2. еdX

    Сайтът е напълно безплатен и в него са събрани над 300 курса на различни теми, включващи „Предприемачество 101: Кой е вашият клиент?“ или „Финансов анализ и взимане на решения“. Тези курсове помагат за придобиването на приложни знания, които да използвате за развитието на Вашата компания.

          3. Alisson

    Платформата предлага онлайн курсове за безплатно ползване от някои от най-известните имена в интернет – Microsoft, Google, Macmillan. Сайтът разполага с над 4 млн. потребители и над 600 курсове. Те покриват теми като личностно развитие, икономическа грамотност и бизнес умения.

         4. Khan Academy

    Това представлява безплатен учебен източник, създаден, за да подготви всеки „прохождащ“ предприемач по математика, наука и технологии.  В базата данни всеки може черпи знания от над 100 000 интерактивни лекции, от които може би най-полезни ще Ви бъдат тези, свързани данъци и счетоводство.

         5. You tube

    Най-посещаваният сайт в света е изключително ценен източник на бизнес информация, и то безплатно.  You tube е пълен с видеоклипове, които биха обогатили Вашата бизнес култура - речи на TED до записани презентации за изграждане на бизнес. 

    онлайн курсове бизнес курсове обучение

    Оценка на новината

    0