• Как лесно да създадете и развивате собствен уебсайт?

    Как лесно да създадете и развивате собствен уебсайт?

    Защо създаването на сайт в интернет вече не е запазена територия само за ИТ специалистите и как се случва това на практика, съветват авторите от блога на СуперХостинг.БГ

    Как лесно да създадете и развивате собствен уебсайт?

    Знаете ли как можете лесно и бързо да създадете собствен уебсайт, без да имате технически умения и без да сте програмист? Имате ли визията за това как да го маркетирате добре и да продавате през него продуктите и услугите си? А наясно ли сте как да защитите проекта си от различните заплахи в мрежата? Отговор на всички тези и много други въпроси дават авторите от Блога на СуперХостинг.БГ.

    Как да създадем WordPress сайт без много усилия?

    WordPress платформата е една от най-предпочитаните за създаването на уебсайтове и за да я използвате, не се нуждаете от задълбочени познания в областта на уеб дизайна и разработката. Част от първите стъпки с WordPress са: инсталация с един клик на WordPress системата в хостинг акаунта чрез WordPress Manager, избор на дизайн (тема), създаване на страници и инсталиране на допълнителни функционалности чрез плъгини.     

    Кога промоциите не работят?

    Промоциите са мощен маркетингов инструмент, който прави даден сайта популярен и може да спечели много нови клиенти. Но защо понякога промо кампанията ни се проваля? Сред възможните причини за това експертите на СуперХостинг.БГ посочват липсата на ясна цел, неправилно таргетираната аудитория, както и неподготвеността на сайта да поеме привлечения трафик. Най-важните въпроси, които е необходимо да се изяснят, когато се стартира промоционална кампания, е защо се прави тя, за кого е предназначена, и какви трудности би могло да има при осъществяването ѝ.

    Защо клиентите изоставят количките си?

    Ако сте собственик на онлайн магазин, вероятно имате наблюдения над това явление. Какви обаче могат да бъдат причините потребителите да се откажат от намерението за покупка? Това биха могли да бъдат появата на допълнителни такси при завършване на поръчка, бавна или скъпа доставка, липса на криптирана връзка между браузъра и сървъра (SSL сертификат), ограничен избор на разплащателни методи, и други. За да сте по-успешни в онлайн търговията, оптимизирайте скоростта на Вашия сайт, активирайте SSL сертификат и осигурете безплатна доставка над определена стойност на поръчката, съветват още авторите в блога.

    Искате сайт, но не знаете откъде да започнете

    Компанията споделя, че част от клиентите й срещат трудности при старта на свой онлайн проект. Възникват множество въпроси, на които те, за съжаление, трудно намират отговор сами. Например: С каква платформа да си направя сайт? Кой може да ми изгради сайт? Кое е първо: домейнът или хостингът? Нямам достатъчен бюджет за инвестицията, дали мога сам да си направя сайт? И още много други. Най-сигурният съвет на хостинг компанията е да започнете с името. Отделете време да помислите как ще се казва сайтът Ви, потърсете най-подходящото разширение и си го запазете. По-този начин резервирате бранда си.

     

    хостинг Блог електронен магазин уеб сайт WordPress

    Оценка на новината

    0