• По време на самоизолация - стотици онлайн курсове се предлагат безплатно от IAEA

    По време на самоизолация - стотици онлайн курсове се предлагат безплатно от IAEA

    Повече от 2,5 милиарда души са в режим на блокиране в над 50 държави по света заради пандемията COVID-19 и ако сте един от тях, може да искате да разгледате предлаганите от IAEA онлайн курсове по ядрени теми, от такива за начинаещи до напреднали

    По време на самоизолация - стотици онлайн курсове се предлагат безплатно от IAEA

    Няма време за отчаяние: повече от 2,5 милиарда души са в режим на блокиране в над 50 държави по света заради пандемията COVID-19 и ако сте един от тях, може да искате да разгледате предлаганите от IAEA онлайн курсове по ядрени теми, от такива за начинаещи до напреднали.

    Стотици курсове са достъпни чрез платформата за Cyber Learning Platform for Network Education and Training (CLP4NET). Благодарение на тази инициатива, започнала през март 2016 г., повече от 27 000 души вече са се присъединили към онлайн курсове по ядрена безопасност и сигурност, радиационна защита, устойчиво енергийно развитие, използване на ядрени приложения и др.

    Достъпни за всеки, който се регистрира, обученията са разработени за хора, които учат, преподават или работят в областта на ядрената наука и технологии. Това включва, наред с други, регулатори, оператори в предприятия, здравни специалисти или специалисти по местопрестъпления, работещи с радиационни технологии.

    „Съдържанието е много полезно за всички, които работят в ядрената област. Преподава се на разбираем език и научното съдържание е проектирано по професионален начин. Също така, начинът на провеждане на изпита позволява на студента да усвои частите, които не е разбрал добре “, каза е-студентът.

    Веднъж регистрирани, е-студентите имат достъп до широк спектър от обучения, включително за и до такива с включен интерактивен и / или мултимедиен компонент. Много курсове се предлагат на всички официални езици на IAEA.

    Онлайн курсовете помагат да се запълнят пропуските в знанията и да се преодолеят бариерите в кариерното развитие.

    „Курсът беше много ценен и важен за кариерата ми в ядрената област, тъй като ми даде възможност да вземам по-добри решения“, каза друг е-студент.

    Covid-19 IAEA кариерното развитие

    Оценка на новината

    5.00