• Sea Harmony разчита на гласовете на публиката за финансиране от Chivas The Venture

    Sea Harmony разчита на гласовете на публиката за финансиране от Chivas The Venture

    Sea Harmony е българската компания, която ще представи страната ни и ще се състезава за дял от 250 хил. долара в конкурса Chivas The Venture.

    Sea Harmony разчита на гласовете на публиката за финансиране от Chivas The Venture

    Sea Harmony е българската компания, която ще представи страната ни и ще се състезава за дял от 250 хил. долара в конкурса Chivas The Venture. Компанията е разработила иновативна вертикална ферма за миди, която има за цел да насели мъртвите райони на океаните.

    Стартъпът ще се състезава с още 29 други компании. Общият награден фонд е 1 млн. долара. Sea Harmony работи над световен проблем – замърсяването на моретата и океаните. Най-големите замърсители са пластмасовите опаковки, които силно влияят на морските обитатели. А, както всички знаем всяко живо същество е част от хранителна верига, така че ако морските обитатели са здрави, човекът също ще е здрав.

    Фермите за миди пречистват водата по естествен начин от замърсяванията и увеличават производството на черна мида.
    Сега всички ние можем да подкрепим Sea Harmony в надпреварата. Публиката има нелеката задача да разпредели финансирането между стартъпите. Онлайн гласуването ще продължи 5 седмици.

    През изминалите две седмици Sea Harmony събра 1200$. Всеки, който желае може да гласува за компанията през следващите три седмици, които ще бъдат решаващи за стартъпа.
    На следващия етап журито ще избере 5 екипа, които ще продължат към финала, а на 13 юли в Лос Анджелис ще стане ясно кои стартъпи ще получат награди.

    Chivas The Venture Sea Harmony ферми за миди вертикални ферми за миди състезание

    Оценка на новината

    0