• Варна става арена на състезание за млади предприемачи

    Варна става арена на състезание за млади предприемачи

    Утвърдени ментори ще напътстват участниците в тридневното състезание Startup Ventures Varna от 15 до 17 ноември

    Варна става арена на състезание за млади предприемачи

    Варна се превръща в арена на състезание за млади предприемачи. Startup Ventures Varna е събитие, в което участниците  получават реален шанс да стартират свой бизнес в рамките само на три дни, изтъкват оргазизаторите. Терен на състезанието е Морското казино в град Варна, а датите на провеждане са от 15 до 17 ноември.

    Участващите ще имат 54 часа, в които да разгърнат идеите си пред жури. Събитието дава шанс на предприемачите да се запознаят с потенциални спонсори, бъдещи колеги и ментори с дългогодишен опит в бизнес средите.

    Целта на организаторите е да покажат на младите предприемачи основите на бизнес планирането, да изведат на преден план преимуществата на продукта им, както и да им осигурят реална обратна връзка с потенциални клиенти.

    Участниците в Startup Ventures Varna могат да разчитат на помощта на утвърдени ментори. Задачата им е да напътстват участниците в развиването на идеи и да ги научат как да изградят своите продукти/ услуги, да направят свое маркетинг проучване и да положат основите на своя бизнес план.

    Бизнес идеите, които се очакват от участниците, са основно в областите: изкуствен интелект, blockchain, възвръщаема енергия, образователни продукти, корпоративни продукти, финансови продукти, роботика, софтуерни услуги, и други.

    Възрастовата граница на участниците е от 18 до 30 години, като образованието им не е от значение. Желателно е да се включат със свои бизнес идеи или да се присъединят към сформиран екип по време на събитието.

    стартъп изкуствен интелект Варна млади предприемачи роботика Startup Ventures Varna бизнес идея blockchain

    Оценка на новината

    0