• Наследницата на Дисни „объркана“ от решението на компанията да отвори отново парковете във Флорида, въпреки нарастването на случаите на коронавирус

    Наследницата на Дисни „объркана“ от решението на компанията да отвори отново парковете във Флорида, въпреки нарастването на случаите на коронавирус

    Дисни беше сред първите паркове, затворили се във Флорида в средата на март

    Наследницата на Дисни „объркана“ от решението на компанията да отвори отново парковете във Флорида, въпреки нарастването на случаите на коронавирус

    Абигейл Дисни заяви пред CNBC, че не разбира решението на Уолт Дисни да отвори отново тематичните си паркове във Флорида, където се наблюдава нарастване на случаи на коронавирус.

    Не следим една и съща информация, но като се има предвид това, което знам ... объркана съм как мислят, че евентуално могат да защитят своите гости и служители“, коментира наследницата на „Дисни“.

    Внучката на съоснователя на компанията Рой Дисни, каза, че повторното отваряне на парковете в близост до Орландо поставя служителите в особено трудно положение.

    Със сигурност познавам хора, които работят там и не са в отлично състояние, имат астма и диабет, излагат се на висок риск, а избора им буквално е дали искат да се върнат на работа или да си купят храна“, каза Дисни.

    Поетапното отваряне на тематичните паркове на Дисни във Флорида започна в събота с протоколи за безопасност, със задължителна политика за маскиране и мерене на температура. Въведени са и ограничения за капацитет.

    Дисни беше сред първите паркове, затворили се във Флорида в средата на март, когато разпространението на Ковид-19 в страната се ускори.

    Миналата седмица Джош Д’Амаро, председател на парковете в Дисни, заяви пред CNBC, че компанията се чувства „наистина добре” относно мерките за безопасност, които прилага. „Тук има много доверие, както от нашите колеги, така и от гостите ни. Ние имаме отговорността да оправдаваме това доверие“, каза Д’Амаро.

    На въпрос дали е предала някои от притесненията си на ръководството на развлекателната компания, филантропът и активист отговори: „Линиите на комуникация не са стабилни.

     

    Ковид – 19 Уолт Дисни Джош Д’Амаро

    Оценка на новината

    0