• Джим Креймър: Инвеститорите искат да продават акции, независимо от положителните икономически данни

    Джим Креймър: Инвеститорите искат да продават акции, независимо от положителните икономически данни

    Домакинът на „Mad Money“ обаче заяви, че не смята, че продавачите ще доминират в сесията този петък.

    Джим Креймър: Инвеститорите искат да продават акции, независимо от положителните икономически данни

    Джим Креймър заяви, че има инвеститори, които искат да продават акции, независимо от положителните приходи и насърчаващите икономически данни. „Това без съмнение ще окаже влияние върху американските акции“, добави той.

    „Инвеститорите все повече изявяват желание да влязат в ролята на продавач", каза Креймър. „Мисля, че много хора са объркани какво се случва в Nasdaq. Amazon намаля с 10% от началото на седмицата. Компаниите мълчат и не дават изявления за случващото се, което още повече нажежава обстановката".

    Креймър прогнозира още, че не вярва, че продавачите непременно ще доминират в търговската сесия до края на деня.

    Домакинът на 'Mad Money" смята, че данните за продажбите на дребно през юни, които се повишиха повече от очакваното, са положителен икономически знак. И все пак той каза, че изглежда не променя настроението на открито. „Morgan Stanley, Dow-dion Johnson & Johnson и Abbott Laboratories не отчитат по-добри от очакваните доходи“, каза той.

    „Както се казва: Добре, вижте, нека продавачите си свършат работата. Те очевидно не се интересуват от икономически данни, прогнози и новини“, добави Креймър.

    акции инвеститори Джим Креймър Mad Money

    Оценка на новината

    0