• Спортните зали в Ню Йорк са силно засегнати от пандемията COVID-19

    Спортните зали в Ню Йорк са силно засегнати от пандемията COVID-19

    Много от фитнес залите в цялата страна все още са затворени заради агресивния вирус.

    Спортните зали в Ню Йорк са силно засегнати от пандемията COVID-19

    Собственикът на Ню Йоркския спортен клуб Town Sports International подаде молба за фалит. Компанията се присъединява към редица фитнес оператори, борещи се с кризата Covid-19, търсейки начини да се адаптира, но се бори да го направи. Gold’s Gym International потърси съдебна защита от своите кредитори през май, а 24 Hour Fitness подаде молба за несъстоятелност през юни. Тъй като потребителите накуп се насочват да тренират у дома, производителите на оборудване като Peloton процъфтяват.

    „Нашите членове няма да са засегнати от прекъсване на услугата“, се казва в изявление на Town Sports на уебсайта си. Town Sports International не изчезва. Преструктурирането е най-добрият начин да се отговори правилно на пандемията Covid-19, с дългосрочната цел да се превърне в процъфтяваща електроцентрала ... като още по-силна компания. "

    Компанията, чиито фитнес вериги включват и Бостънския спортен клуб, предупреди, че предстои подаване на заявление, тъй като се опитва да сключи договор за рефинансиране с кредиторите си. 

    Town Sports, който има около 600 000 членове, заяви, че не планира да затвори за постоянно нито едно от близо 200 места. Започва в Ню Йорк през 1973 г. като малка верига клубове за скуош. Компанията изброява задължения от 500 до 1 милиард долара в декларацията си за несъстоятелност.

    Ню Йорк и Ню Джърси позволиха спортните зали да започнат да отварят врати по-рано този месец, но с намален капацитет и при редица предпазни мерки.

     

    фалит пандемията COVID-19 Town Sports International спортни зали

    Оценка на новината

    0