• Бъдещето е в облачните системи за управление

    Бъдещето е в облачните системи за управление

    Доставчиците ще продължат да проектират своите решения по-лесни за интегриране с други инструменти.

    Бъдещето е в облачните системи за управление

    ERP системите като цяло, но най-вече облачното ERP, предлагат отговор на всички нужди на съвременните компании. Нека да разгледаме настоящето и бъдещето на облачните решения и да разберем как тази технология стимулира рентабилността на бизнеса. Има много причини, поради които облачно ERP решение може да се окаже полезно за вашата компания. Една от тях е ниската първоначална цена за внедряване, тъй като те обикновено се продават на принципа SAAS - софтуер като услуга, което ще рече, че плащаме за ползване на софтуера, а не за притежание. Освен това фактът, че вашият ИТ екип няма да се налага да управлява поддръжката и надграждането на системата, е още едно облекчение в разходите. И накрая, ако решите да ползвате облачно ERP решение, можете да започнете да работите с него в рамките на по-малко от 100 дни, без излишно забавяне, като по този начин гарантирате непрекъснатостта на бизнеса си.

    В миналото единствената технология, достъпна за бизнеса, беше локално инсталирани ERP решения. Сега, благодарение на технологичния напредък, можете да изпълнявате процесите си в облака с нови ERP системи, които поддържат цялостните ви операции. Добър съвременен вариант на българския пазар е продуктът Soft1 Cloud ERP. Например, вече е по-лесно да интегрирате ERP с IoT устройства, AI и Machine Learning, тъй като съвременните решения включват всички тези функции и не изискват допълнителни инвестиции от потребителя, за да ги добавите. Освен това, ERP платформите са по-лесни за персонализиране въз основа на специфичните нужди на вашата компания .

    И не на последно място, ERP доставчиците започнаха да предлагат мобилна поддръжка чрез специални приложения и се очаква още повече такива приложения да бъдат налични в бъдеще.

     

    Бъдещето на облачното ERP

    В бъдеще доставчиците на ERP ще модифицират своите продукти така, че да отговорят на технологичните нужди на съвременните компании. Много е вероятно да видим по-малко кодиране и повече API и инструменти за разширение. Хората, които използват ERP, също използват Slack, Zoom, платформи за социални медии и други приложения. Доставчиците ще продължат да проектират своите решения по-лесни за интегриране с други инструменти за продуктивност. Винаги има възможност ERP да пропусне UX и да приеме друга структура, която ще бъде по-лесна за разбиране от всички. И накрая, вертикалните ERP решения, базирани на предварително конфигурирани шаблони, вероятно ще оформят бъдещето на индустрията.

    ERP технологично бъдеще businessnews.bg

    Оценка на новината

    0