• Huawei е отличник на наградите IFA 2016

    Huawei е отличник на наградите IFA 2016

    След световната премиера на новите Huawei nova и Huawei nova plus, както и на MediaPad M3 по време на IFA 2016, медиите бързо признаха и наградиха тези отличителни устройства, проектирани да помагат в забързаното ежедневие на модерните потребители.

    Huawei е отличник на наградите IFA 2016

    След световната премиера на новите Huawei nova и Huawei nova plus, както и на MediaPad M3 по време на IFA 2016, медиите бързо признаха и наградиха тези отличителни устройства, проектирани да помагат в забързаното ежедневие на модерните потребители. Подчертавайки забележителния извит дизайн, богат набор от фотографски способности и подобрена мощност и производителност, серията Huawei nova получи 12 награди и отличието „Най-доброто от IFA“ от международни медийни организации. Като допълнение, Huawei MediaPad M3 беше отличен заради страхотните си аудио и мултимедийни способности, постигнати в партньорство с Harman International. Устройството получи 8 награди и отличието „Най-доброто от IFA“ от международни медийни организации.

    Тук можете да разгледате наградите, които серията Huawei nova и MediaPad M3 получиха по време на IFA: TechAdvisor/PC Advisor отличи Huawei nova и Huawei nova plus с титлата „Топ избори за 2016“.

    Редакторите похвалиха серията nova, която продължава да демонстрира силата на Huawei в смартфон индустрията. TechAdvisor/PC Advisor също така награди MediaPad M3 с титлата „Топ избори за 2016“. Редакторите избраха MediaPad M3 заради елегантния му дизайн, компактна технология и впечатляващо качество на звука. TechAdvisor/PC Advisor е издание номер едно за потребителска технология във Великобритания и предлага съвети за бизнес и домашни потребители, които искат да купят най-доброто от технологичния свят на най-изгодната цена.

    Tom’s Guide награди MediaPad M3 с отличието „Най-доброто от IFA 2016“. Редакторите избраха MediaPad M3 заради звуковата му система, описвайки я като „най-добрите говорители, които някога сме чували от таблет.“ Tom’s Guide е влиятелен американски уебсайт, фокусиран върху технологиите и управляван от Purch. Той покрива новини и ревюта за най-актуалните технологии на пазара.

    Android Central награди Huawei nova и nova plus “Най-добър избор на IFA 2016”. Редакторите избраха Huawei заради продължителния му успех в създаването на висококачествени устройства. Отличиха също и Huawei MediaPad M3 като “Най-добър избор на IFA 2016” заради способностите му да „превръща слушането на музика в радост“. Android Central се ръководи от екип от експерти и се поддържа от общност от технологични ентусиасти. Изданието има за цел да помогне на потребителите на Android да разберат света на Android, предоставяйки им честно мнение и съвети.

    Slashgear награди Huawei nova с отличието „Избор на редактора от IFA 2016“. Редакторите похвалиха дизайна на устройството, както и неговата цена за телефон от среден клас, сравнявайки го с Nexus 6P. Slashgear е посветен на отразяването на последните и най-модерни технологични персонални устройства, от 2005 г. досега. Сайтът покрива широк спектър новини – от последните смарт модели до най-новите тенденции в дигиталния лайфстайл в Америка.

    FoneArena награди MediaPad M3 с „Най-добро устройство според избора на редактора – Сребро“. Редакторите избраха MediaPad M3 заради качествения му дисплей и компактен дизайн, както и невероятното му звуково представяне. Базирано в Индия, FoneArena е издания за глобалните мобилни потребители и технологични ентусиасти. Изданието покрива последните технологични новини и от целия свят, както и съдържа една от най-големите и детайлни бази с данни за телефони и таблети.

    Phonescoop награди Huawei nova с приза „Най-доброто от IFA 2016“. Редакторите споделиха, че Huawei nova е спечелил наградата заради гладките си линии, качествена изработка и великолепното представяне на батерията, като написаха още, че „Huawei е направил много добро попадение с nova“. Phonescoop предоставя подбрана информация на потребителите, ентусиастите и професионалистите, които търсят мобилни телефони, като се фокусира върху американския пазар.

    Tab Times награди Huawei MediaPad M3 с “Най-доброто от IFA 2016“. Редакторите споделиха, че Huawei MediaPad M3 е спечелил наградата заради своето „ненадминато качество на изработката за Android таблет“. Tab Times е независимо онлайн издание, което е гласът на таблет, ултрабук и смартфон потребителите по целия свят. Като част от голямата мрежа на Android Authority, изданието предоставя достъп до последните продукти и предлага подробен анализ, новини и ревюта, както и продуктови препоръки.

    Mobile Geeks награди nova с приза „Най-доброто от IFA 2016“. Издателите избраха устройството заради страхотния смартфон дизайн за устройство в средния клас. Mobile Geeks наградиха и Huawei MediaPad M3 с „Най-доброто от IFA 2016“. Редакторите написаха, че „MediaPad е невероятно устройство за потребителите и ние много харесваме новата връзка между Huawei и Harman/Kardon.“ С централа в Тайпе Mobile Geeks е влиятелен глобален блог, който покрива технологични ревюта, статии, „как да“ напътствия и тенденции при мобилните устройства и таблетите.

    Computeridee.nl отличи Huawei nova и Huawei nova plus с наградата „Списък с технологични награди: Забележителен продукт на IFA 2016“, акцентирайки върху страхотния дизайн и изработка на моделите от серията. Macworld Netherlands покрива технологични новини и ревюта, таргетирани към технологичните потребители.

    Pocket-lint също отличава Huawei nova с „Най-доброто от IFA 2016“. Редакторите похвалиха Huawei nova за водещата за смартфон от среден клас изработка. Pocket-lint е влиятелно световно издание със седалище във Великобритания, което регулярно публикува ексклузивни новини и ревюта, благодарение на контактите, които поддържа с основни технологични производители.

    Which? включи Huawei nova в статията си за „Най-добрите смартфони на IFA 2016“. Редакторите избраха Huawei nova заради дизайна и стила на модела. Which? също включи Huawei MediaPad M3 в списъка си с “Най-добрите таблети на IFA 2016“. Редакторите похвалиха устройството за това че е лек Andoid таблет със впечатляващи възможности. Which? е едно от водещите технологични издания във Великобритания, което има за цел да представя технологични новости по разбираем начин, за да могат потребителите да направят най-добрия избор при покупка.

    Android Headlines включи Huawei MediaPad M3 в публикацията си „Най-доброто от IFA 2016 “. Редакторите похвалиха впечатляващите характеристики на таблета, осемядрения процесор Kirin 950, 8 MP камера и четеца за пръстови отпечатъци. Android Headlines едно от най-големите и най-бързо разрастващите се технологични издания в целия свят. Изданието включва технологични публикации за смартфони, таблети, смарт часовници, компютри, камери, приложения, аксесоари за устройства, технологии за автомобили, мобилни оператори, виртуална реалност и IoT.

    T3 включи Huawei nova plus в своята статия „Най-важното от IFA 2016 “. Редакторите оцениха високо дизайна на смартфона като устройство от среден клас. Мисията на T3 е да помага на своите читатели да живеят по-добър живот чрез технологиите, както и да отсява най-новите устройства, помагайки на читателите да закупят само най-доброто.

    Huawei Huawei с 20 награди от IFA IF

    Оценка на новината

    0