• Apple показва нови Mac модели в края на месеца

    Apple показва нови Mac модели в края на месеца

    Феновете на Apple и Mac компютрите ще бъдат приятно изненадани да разберат, че в края на октомври, Apple ще представи нови модели на Mac.

    Apple показва нови Mac модели в края на месеца

    Феновете на Apple и Mac компютрите ще бъдат приятно изненадани да разберат, че в края на октомври, Apple ще представи нови модели на Mac. От много време се очаква компанията да пусне нови модели на продукта, а нетърпението стана още по-осезаемо след обновяването на софтуера MacOS Sierra.

    Apple умишлено избират края на октомври за представяне на новите устройства. Заедно с наскоро представения iPhone 7, Apple ще се оборудват с напълно нова гама от продукти за коледните празници.

    Слуховете за новият модел MacBook Pro са, че лаптоп версиите му ще разполагат с тъчскрийн меню. Очаква се тъчскрийн менюто да бъде под формата на екран над клавиатурата, заместващ стандартната лента с функционални бутони.

    MacBook Air се очаква да бъде обновен с USB-C конектор. При настолните машини iMac ще има освежен хардуер и обновени графични карти.

    На събитието, насрочено за 27-ми октомври се очаква Apple да представи и нов монитор, разработен съвместно с LG. При iPad също се очакват подобрения предимно по софтуера. С промените по софтуера, Apple цели да направи утройствата по-примамливи за професионалистите.

    Apple iMac iPad новости в iMac устройствата

    Оценка на новината

    0